Zvrat u Bagárové s Muradovem: TOHLE ČEKAL MÁLOKDO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvrat u Bagárové s Muradovem: TOHLE ČEKAL MÁLOKDO!

Bagárová s Machem matou fanoušky. Návrat, nebo hra o přízeň?
Bagárová s Machem matou fanoušky. Návrat, nebo hra o přízeň? (Instagram)

Dramatický rozchod neměl dlouhého trvání! Zdroj z blízkého okolí zpěvačky a MMA bijce naznačil, že se Monika Bagárová (27) a Makhmud Muradov (31) snaží polepit pochroumaný vztah. 

Důkazem má být to, že Bagárová přijela i s malou dcerkou z Brna a víkend strávila s Muradovem v domě, který mají stále v pronájmu. „Je to comeback. Minimálně část víkendu trávili dohromady,“ potvrdil člověk z blízkého okolí páru eXtra.cz. 

Monika Bagárova poprvé se svou mlátičkou na plese! A v šatech za 170 tisíc korun

Video se připravuje ...

Tomu by nasvědčovalo i to, že Bagárová před pár týdny náhle otočila a o Muradovi začala mluvit až nápadně hezky. „Mediálně je to zbytečně takové dramatické. My jsme s Machem právě naopak úplně v pohodě a fungujeme jako rodiče, kteří tu jsou pro své dítě,“ prohlásila například. 

Zda jde skutečně o návrat, nebo jen zbožné přání přátel a příznivců páru, se ukáže časem. Muradov má ale podle všeho nadále plány zůstat v Uzbekistánu, kde nejen zápasí, ale má možnost se i politicky angažovat a Bagárová je rozhodnutá pro život v Brně. V současné době má v plánu si tu postavit dům i s nahrávacím studiem. 

Není to také tak dávno, co Aha informovalo o záletech Muradova, který byl viděn v bazénu, sauně i v luxusní restauraci s jinými ženami a vše nasvědčovalo tomu, že tato situace stála za rozchodem. 

Muradov se smál Bagárové: Před natáčením u Krause mi psala pro štěstí jako při zápase

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
27. 1. 2022 • 10:37

mbmb S tímto názorem souhlasím, na rozdíl s tím útočícím na děti Karla Gotta. Fakt úlet.

backora
27. 1. 2022 • 09:25

Kdyby se stále tento pár necpal do bulváru tak by o nich ani pes neštěknul, ale co by neudělali za penízky,

mbmb
26. 1. 2022 • 12:16

Rozhodne mluví on lepe český než Babiš.A ona je velmi vkusne oblečená pro všechny společenské události.Dite je zdravé co víc si přát.Tak nepište denně vaše úvahy a nechte mladou rodinku dychat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.