Muradov zpět u Bagárové jen na oko? DŮVODY ZASKOČÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Muradov zpět u Bagárové jen na oko? DŮVODY ZASKOČÍ

Tihle dva něco tají...
Tihle dva něco tají... (instagram, archiv)

Okolo návratu Makhmuda Muradova (32) k Monice Bagárové (27) je zase rušno. Objevily se totiž informace, které na jejich velkolepý obrat o 180 stupňů hází jiné světlo. Vše je prý otázkou politiky!

Když se Muradov zranil, a tím pádem nenastoupil do zápasu, měl dostatek času na to věnovat se své rodině - přítelkyni Monice Bagárové a malé dcerce Rumie. Bagárová se dokonce přestěhovala z Brna, kde byla u rodičů zpět do společného pronajatého domu... a už už to vypadalo na idylku. Jenže teď jsou jejich fanoušci minimálně dost zmatení a neví, co si o tomhle divadélku mají myslet. 

Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček

Video se připravuje ...

Podle dobře informovaného zdroje Expresu se Muradov aktuálně připravuje na vstup do vyšších kruhů a snaha o vytvoření dojmu velkolepého comebacku se mu spíš hodí. „Mach chce jít do politiky a kvůli tomu potřebuje stabilní image,“ informoval Expres dobře informovaný zdroj.

Muradovy zájmy nepřímo potvrdila i legenda české MMA scény Petr „Monster“ Kníže v pořadu Fight Cast One. „V současné chvíli je tam taková modla, má tam vše, co potřebuje. Má ten obdiv, je poměrně dobře zajištěný z vyšších kruhů, spolupracuje se synem prezidenta, kam by to chtěl výš dotáhnout? Může být prezidentem. Upřímně mi to připadá, že to směřuje do té politiky. Nějakou dobu bude ještě sportovat, nemyslím si, že to bude tak dlouho, jako to dělám já. Ještě pár zápasů se asi dočkáme, ale vzhledem k tomu, jak se u něj vyvíjí situace, že má rozjetý byznys, který nejde ani tak lehce zastavit, bude nucen tam být častěji a častěji,“ dodal na adresu Muradova. Bůh ví, jaké rozuzlení bude mít tato šaráda. Stát se prezidentem v Uzbekistánu a vychovávat přitom dceru v Čechách přece nejde dohromady...

Nejslavnější čeští zápasníci: Samuraj, terminátor i hrobník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.