Neprůstřelná taktika Muradova: Manipulace a lži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Neprůstřelná taktika Muradova: Manipulace a lži

Muradov se vrátil domů, ale jen na oko
Muradov se vrátil domů, ale jen na oko (Blesk)

Přestože zpěvačka Monika Bagárová (27) oznámila na Boží hod, že se její rodina rozpadla a z Instagramu se načas stáhla, Makhmud Muradov (31) zahájil manipulativní šarádu s fanoušky. 

Postoval totiž fotku z postele s malou Rumiou (1,5) a někteří sledující začali spekulovat o návratu. Jenže se popálili. Pozornému oku nemohlo uniknout, že Rumia je na fotce zjevně menší a že jde o starší snímek. 

Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček

Video se připravuje ...

O tom, že se  v jejich pronajatém domě žádná idylka nekoná, svědčí i snímky, které pořídil deník eXtra.cz. Jeho paparazi totiž přinesli důkaz o tom, že Makhmud byl večer i noc, kdy publikoval fotku s malou dcerou, v domě úplně sám. 

Podle jejich zjištění byla Bagárová u rodiny v Brně, kde si Muradov dceru také vyzvedl a večer jí vrátil zpět k mámě. Jak už Aha! informovalo, Monika plánuje nadále zůstat s dcerou v Brně, odkud pochází a kde má rodinu. Nedaleko města již zakoupila pozemek, na kterém plánuje postavit dům i s nahrávacím studiem.

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.