To jako vážně! Co se děje mezi Haberou a Bagárovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To jako vážně! Co se děje mezi Haberou a Bagárovou?

Pavol škádlí Moniku... často a rád.
Pavol škádlí Moniku... často a rád. (Pluska.sk)

Říká se: Co se škádlívá, rádo se mívá a Pavol Habera svou kolegyni z poroty Česko Slovensko hledá Superstar Moniku Bagárovou rozhodně nešetří. Že by snad mezi nimi bylo něco víc?

Jak informoval slovenský magazín Emma, z fotek z castingu, na kterých se Habera (59) nápadně tulí k mladičké kolegyni Bagárové (27) a pohrává si s jejím pramínkem vlasů, to působí, že se jejich vztah překlenul přes kolegiální hranici. 

Habera náklonností nešetří

SuperStar: Soutěžící se svlékl do naha!

Video se připravuje ...

Monika nepřímo přiznala, že se cítí osamocená, čas tráví často bez svého partnera Makhmuda Muradova (31) jen se svou dcerkou Rumiou. Dokonce se začalo spekulovat, že jejich vztah prochází hlubokou krizí.

Nedávno si s ní v zákulisí střihl i taneček na píseň Příběh nekončí: „Rád jsem si s Monikou zavzpomínal na jejich společnou písničku, když ještě soutěžila v Superstar v roce 2009. Samozřejmě, nebyl problém ji přizpůsobit do stylu, ve kterém je doma. Příběh ještě fakt nekončí,“ napsal pod roztančené video.

No tak uvidíme, jak tento příběh skončí.

SuperStar: Soutěžící řekl Monice Bagárové, že je hluchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
31. 10. 2021 • 10:16

Uživatel 5552566 - tak pane či paní název cikán není nic hanlivého je to rod lidí, pravda mnozí se raději definují jako romové viz. Ottův naučný slovník
Vaše vize o té čisté duši....velmi snadno si najdete na netu její nahé fotografie i pokročilém těhotenství....toto by ona čistá duše těžko udělala. Prostě využívá svého pěkného vzhledu k lacinému životu, proč nevyužila např. možnosti vzdělávání...???
Tím by pak opravdu docílila respekt, ale laciná cesta využití vzhledu v bulváru zpěv průměrný, dobře se vdát za hromotluka, reklamy a fota na netu....ale jsou i horší lidi

Uživatel_5552566
30. 10. 2021 • 15:22

Prosim ?? Monika je tak čistá duše a vy nemáte někomu s tak velkým srdcem co nadávat. Už vůbec ne slovy jako ,,cikánka". Monika je nádherná nejen z venku ale i zevnitř.
Trochu respektu do života )

aveneta
28. 10. 2021 • 12:37

Alva - jo souhlasím s vámi, že ono "porotcovcování" je o snadno vydělaných peně­zích­....­.zadar­mo by do té poroty ony "hvězdy" nešli ani náhodou ikdyž jak se říká zadarmo ani kuře nehrabe
Když pominu toto tak přeci jen ten Habera má léta zkušenností v tomto byznysu, to že je někdy trvdý ve svém názoru mě zas tak neudivuje, ale ty soudy byť hezké cikánky která jen tak čuchla ke zpěvu, zajistila si život s tím hromotlukem udělá reklamu se svou dcerou atd. to je chtíč rádoby "celebrit"

Alva
28. 10. 2021 • 09:19

Soudný a navíc umělec, který něco umí, nepotřebuje do poroty, tam je to opravdu odborník vedle odborníka, ale peníze jsou mocné a to, jak tady píšete, že se H. dlouho pohybuje v oboru ještě neznamená, že je dobrý.

-bello-
27. 10. 2021 • 23:33

a že Slovensko je s velkým S je jasná zpráva pro rejpaly , kterým utíká obsah a bazírují na písmenu, tedy oprava .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.