»Vykrádají« tanečníky z Tváře! Mirka a Michal to znovu rozjedou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Vykrádají« tanečníky z Tváře! Mirka a Michal to znovu rozjedou

Soutěže SuperStar a Love Island: »Vykrádají« tanečníky z Tváře!
Soutěže SuperStar a Love Island: »Vykrádají« tanečníky z Tváře! (TV Nova, facebook, archiv)

Tanečníci z Tvoje tvář má známý hlas opět na na televizních obrazovkách. Do show Love Island zamířila Mirka Pikolová (27) a všem tak předvede nejen dokonalou postavu, ale také pořádně zamíchá kartami osudu. Michal Pribylinec (29) zase zkouší štěstí v talentové show SuperStar, jelikož v tanci už dokázal téměř vše.

Dlouhonohá gazela se snědou kůži pořádně zvýšila tlak ostatním účastníkům reality show Love Island, když vesla do vily. „Ta Mirka je fakt kus, je krásná,“ štěbetali mezi sebou aktéři, jenž si na Kanárské ostrovy přijeli najít lásku. Pikolová zabodovala i v soutěži Miss Czech Republic 2019, kde skončila na čtvrtém místě.

Tanečnice z Tváře Mirka Pikolová: Nová prsa a nový milenec!

Video se připravuje ...

Poté si nechala udělat silikonové trojky a není divu, že dámy na ostrově zezelenaly závistí a pánům poklesly brady. Bude ale pouze krása stačit Mirce na to, aby získala některého z mužského osazenstva vily lásky? Jiná verze O poznání těžší to bude mít s novou »rolí« Michal. Tanec ho přece jen živil a procestoval s ním celý svět, ale teď chce před porotou dokázat, že má i zlato v hrdle. „Ty jsi zpíval jinou verzi té písně, protože jsi ani nezazpíval tu původní melodii,“ pronese Pal’o Habera (59) po tanečníkově pěveckém výkonu notoricky známe písně Wicked Game od Chrise Isaaka (65). „Velmi mě zaujala tvoje barva hlasu,“ bude se snažit »katova« slova zachránit Monika Bagárová (27). Přesvědčí nakonec Michal porotu, že si zaslouží šanci nebo by měl zůstat raději u tance? Sledujte už v neděli ve 20.20 hod. na Nově.

Sexy misska, co září i v Tváři: Kvůli asymetrickým ňadrům šla pod kudlu!

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.