Bagárové rozchod s Muradovem: Rozešli jsme se z mnoha důvodů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bagárové rozchod s Muradovem: Rozešli jsme se z mnoha důvodů

Zazvonil zvonec a pohádky je konec!
Zazvonil zvonec a pohádky je konec! ( Lukáš Kimlička, Instagram.com )

Že to mezi zpěvačkou a zápasníkem neklape, se spekuluje už delší dobu. Letošní Vánoce tuhle jejich vztahovou agonii ovšem definitivně ukončily a Monika přiznala trpkou pravdu!

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina. Hlavně proto, že jste byli u našeho začátku, taky u narození naší Ruminky a vím, že spousta z Vás nám drželo palce. S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," se zlomeným srdcem napsala Monika Bagárová na sociální síti.

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova?

Video se připravuje ...

„Chtěla bych moc poprosit o respektování našeho soukromí. Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc, než láska a rodina. Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to se dát dohromady, a proto jsem se rozhodla, že se teď na chvíli vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smysl mého života. Věřím, že na nás budete myslet a že mi to odpustíte. Vidíme se brzy..." dodala půvabná expartnerka Makhmuda Muradova.

Muradov se smál Bagárové: Před natáčením u Krause mi psala pro štěstí jako při zápase

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
30. 12. 2021 • 04:04

Tento vztah byl na 90% odepsán již předem
Fešná cikánka bez vzdělání a nabušený chlap každý chttěl prorazit v životě. Ona v porotě Superstar a bulváru on ve svém Uzbekistánu jako borec a podnikatel a výsledek se logicky dostavil

-bello-
29. 12. 2021 • 23:19

uschi
------
jsem hodně nekonformní, ale trangeder v podobě tatíka, co nosí jehly neuznávám.Nemyslím, že takovým bych dítě do péče dovolila! Gayům a lesbám ano.Ti mají jasno tak , jak heteráci a dokonce vztahy pevnější. Nejde trans srovnávat s milionprocentní hetero skupinou jistých spoluobčanů a s jejich nadprodukcí parchantů . Souhlasím ale, protože s nimi máme v Praze denně v tramvajích zkušenosti a jsou děsivé.V některých čtvrtích už je to na jeden vagon pro ně a druhý pro ostatní.Segregace naruby

-bello-
28. 12. 2021 • 01:20

mbmb
--------
hm, brání někdo Bagárové uděla si titul ?Může aspoň na Bc., koupí si ho na UJAK , jako Gottová, Kubelková , ta dokonce Mgr., ale to už nelze .
Co je to za blbý příměr amatérka Bagárová a plzeňský práva ?! Na to ,aby tam vůbec mohla by musela mít gympl !
A z jejího projevu se ale zdá, že sotva dala 9 tříd.

-bello-
28. 12. 2021 • 01:16

aveneta
---------
ta holka je hezká, je to Rómka , reklama pro Západ , jak jsme na tom my demokraticky, zatímco u nich řádí Black Lives Matter. Nemyslím, že by Bagárová sama dosáhla na post porotce, prostě Rómka a hezká tvář. Hodilo se. Muzice rozumí jako koza petrželi ,slovník má , jak z pomocné školy , chudáci zpěváci! I ten Slovák uřvanej a dle sebe vtipnej mi tam vadí, a to jsem to viděla jen 1 x !! , ale jeho znám.
Vůbec je to pořad na palici , když v něm nejsou odborníci, jako Osvaldová atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.