Samotou soužená Bagárová! Důvod útěku Muradova objasněn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Samotou soužená Bagárová! Důvod útěku Muradova objasněn

S partnerem Makhmudem ji rozdělil jeho byznys
S partnerem Makhmudem ji rozdělil jeho byznys ( Lukáš Kimlička, Instagram.com )

Do života MMA zápasníka bezpochyby patří cestování, kvůli němuž je časově vytížen. Když se v případě Makhmuda Muradova (31) ještě připočte mimo práce cestování do své rodné země, těžko lze najít chvíli, kdy je ho možné spatřit v České republice. Zde má ovšem také velký závazek – svou rodinu.

Již přes rok se zpěvačka Monika Bagárová (27) těší z dcery Rumii, kterou má s UFC hvězdou Makhmudem Muradovem. Ten si zatím rodinných chvilek užil pomálu, a Monika Bagárová je tak na dceru sama a pomoc s hlídáním hledá u své rodiny. Pochopitelně se tak začalo spekulovat o tom, zda dlouhodobé odloučení partnerů nepředstavuje dostatečný důvod k rozchodu. Takové domněnky však Monika popřela.

„Nerozešli jsme se. I přesto, že na našich Instagramech nevidíte náš společný život, společný čas, jak bylo u mě dříve zvykem, z určitých důvodů jsem se rozhodla to trošičku omezit. Jsme pořád rodina,“ prozradila dříve zpěvačka webu Super.cz.

Přestože dcera roste jako z vody, Makhmud u toho není. Mimo práci totiž tráví čas se svou rodinou, která ho v poslední době potřebuje. „Rodina je rodina. Můj táta je nemocný, spadl a má problémy s páteří, musel jsem zařídit doktory a vše kolem. Byl jsem tam zkrátka podporou, hlavně pro mámu,“ vysvětlil Muradov v létě pro iSport.cz.

SuperStar: Soutěžící řekl Monice Bagárové, že je hluchá!

Video se připravuje ...

To ovšem není jediný důvod, proč se v Uzbekistánu zdržuje. Ve své domovině totiž založil MMA organizaci Muradov Professional League, která zanedlouho odstartuje vysílání MMA zápasů na místním kanále UzReport. „Jsem za takovou spolupráci rád, protože máme společné plány: rozvíjet sport a popularizovat MMA u nás. Naše organizace plánuje uspořádat pět až deset turnajů ročně po celé zemi a dát šanci mladým lidem realizovat se v oktagonu,“ cituje Muradova server Expres.cz. Přestože si zápasník po pracovní stránce počíná více než slibně, rodina v České republice se zdá být v tuto chvíli upozaděna.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
y1xcvbnm
13. 10. 2021 • 10:13

On kdyby neprohrál v prvním kole tak by tu asi byl ale takhle když vypadl tak dělá něco jiného. Mě spíš vadí že mám etolik rozromilých miminek a musíme mít zrovna uzbekistánku na všech sunarech a v reklamě na něj.

-bello-
12. 10. 2021 • 23:14

Saschajede
cože?!!!
Nuda v Brně je skvělý film !
Uzbekové, kteří jsou zde na práci až tak skvělí tedy nejsou!

-bello-
12. 10. 2021 • 22:47

Matně si vybavuji, kdo je Bagárová, jeho samozřejmě znám jen z popisu jeho činnosti.
Jen blbka si může nabrnknout tohle sado maso!
To dítě má ten Uzbek jen tak mimo?

defakto
12. 10. 2021 • 20:29

... jen aby se nakonec neprovalilo , že Muradov má někde v Uzbekistanu další manželku nebo milenku. On si vlastne Bagárovou zatím ani nevzal ... !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.