Bagárová prolomila ticho: Rodinnou fotku neuvidíte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bagárová prolomila ticho: Rodinnou fotku neuvidíte

S partnerem Makhmudem tráví minimum času
S partnerem Makhmudem tráví minimum času ( Lukáš Kimlička, Instagram.com )

Spekulace o rozchodu Bagárové (27) a Muradova (31) neberou konce. Zpěvačka přiznala odloučení, které se zatím zdůvodňuje jako práce. Není za tím ale přeci jen něco víc? Bagárové vyjádření vyvolává rozpaky. 

Monika Bagárová (27) je pod palbou dotazů týkajících se rozchodu. Přestože přiznává, že pro leckoho to může vypadat, že jsou s Machem v odloučení, rozchod popírá.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...

MMA zápasník Muradov však podle jejího vyjádření tráví spoustu času v rodném Uzbekistánu, kde se připravuje na zápasy. „Jako tenhle rok byl hodně často pryč. I v rámci těch zápasů a přípravy,“ řekla Blesku. Monika má zase práci v Praze.

„Všechno je v pořádku, ale já zároveň chápu, že ty lidi to zajímá, že to tak vlastně mohlo i vypadat, že spolu nežijeme, nebo nejsme. Fakt je často pryč. I ty sociální sítě se staly takový, že naši rodinnou fotku tam moc neuvidíte,“ uznala sama Monika. Jak vidno, fanoušci mohou zůstat klidní, láska v jejich soukromí se vyvíjí tím správným směrem. 

Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
17. 4. 2022 • 12:47

nechápu, jak se někdo může uživit kecama v bulváru. ale asi to je možné. viz Gottová, Bagárová a další.

-bello-
19. 11. 2021 • 21:03

Ona je hezká a to je vše.Na 5 min. jsem si pustila to Superstar , nebo Česko Slovensko má talent , nevyznám se v tom a je mi to jedno, ale bodoval u mě Leoš Mareš. Habera, který se má za chytrého a je to nekolegiální střevo a tupá Bagárová mě odradili koukat se dál.
Muradov je divnej , jako všichni kdo dělají tento " sport " , ale udělat si dítě , jako relax a neplánovat , že ho bude vychovávat je asi tak, že jak ona, tak on jsou blbci oba .

delphina
18. 11. 2021 • 18:49

Není nic jednoduššího,než skočit do letadla a žít s partnerem v Uzbekistánu.

aveneta
18. 11. 2021 • 14:48

14TONY - máte pravdu ...ona není mladá paní jen mladá :-
Tomu nabušenému Muradovi ani dcerka nestojí zřejmě za rodinu.Nelze jí upřít, že je fešanda a ve své komunitě "hvězda" a proto se takto zajistila finančně. Její zpěv je průměrný a tak využívá různého bulváru k popularitě. Jo...kdyby třeba vystudovala tak by to mělo jiné hodnoty, ale bulvár dnes tzv. sype a tak se dala tímto směrem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.