Těhotná Tereza Ramba: MÍSTO GRATULACE STUDENÁ SPRCHA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Tereza Ramba: MÍSTO GRATULACE STUDENÁ SPRCHA!

Tereza Ramba
Tereza Ramba (profimedia.cz)

Zatímco první těhotenství krásná herečka Tereza Ramba (32) ututlala na výbornou až do poslední chvíle, teď šla s kůží na trh. Nebo teda vlastně s pupkem... A co víc? Její Instagram málem spadl pod tíhou srdíček od zjevně překvapených kolegů.

Žádná rozporuplná fotka. Herečka zapózovala se vzdouvajícím se bříškem přímo ve videu. Připojila také  všeříkající hashtag #dneskauzjetojedno Dneska už je to dvě! O tom, že za pupíkem nestojí jen jídlo, ale nový život, tak nikdo nepochybuje. I když...

Herečka Tereza Ramba v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Její herecký kolega, se kterým Tereza chvíli randila v roce 2009, Jirka Mádl (34) možná přeci jen celou situaci nepochopil. „Já ti říkal: nežer to burrito!" vzkázal jí v komentářích. Ostatní kolegové ale vědí, že burrito děti nenosí, a že se na rozrůstání rodinky podílel spíš Matyáš Ramba, kterého si herečka (jak jinak než tajně) vzala v roce 2019.

„Lásky, tobě to tak sluší," pochválila nastávající maminku Ewa Farna (27). Ty jedeš," vzkázala Tereze například herečka Aňa Geislerová (45). „Jupí, tak hlavně všechno dobré," přidala se ke gratulantům i Kristýna Leichtová (35). Tereze a Matyášovi pogratulovali i Monika Bagárová (27), Marta Jandová (47), Hana Wagnerová (38) a samozřejmě i jejich Insta rodinka. 

Jestli přibyde do rodinky děvčátko, nebo další dávka testosteronu se ještě neví. V každém případě je podle velikosti pupíku jasné, že nebude tak dlouho trvat a pravda bude venku!

Komedie Deníček moderního fotra: A co matka? Jaká je filmová postava Terezy Ramby?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.