Jiří Mádl konečně táta! S Rambou zase spolu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Mádl konečně táta! S Rambou zase spolu

Jiří Mádl
Jiří Mádl (archiv)

Do kin měl jít už v lednu, korona ale vše posunula. Film Deníček moderního fotra tak na plátna doputuje v srpnu. V hlavních rolích poněkud svérázných rodičů se představí dvojice Jiří Mádl (34) a Tereza Ramba (31, dříve Voříšková), kteří se dobře znají...

Před kamerou se naposledy potkali před dvanácti lety. Točili pohádku Peklo s princeznou (2009) a přeskočila mezi nimi jiskra, nějakou dobu spolu randili. Nyní se potkávají v rolích rodičů. Tereza už v civilu mámou je, Jirka zatím zůstal bezdětný. „On vždycky miloval děti. Myslím si, že jeho láska k dětem se prohlubuje a taky že mu solidně začínají tikat hodiny a tenhle film ho totálně dodělal... Takže holky, držte si sukně!“ smála se po natáčení Tereza.

Jiří Mádl je bez ženské! Jak by jeho vyvolená měla vypadat?

Video se připravuje ...

„Já mám děti rád, myslím si, že mluvím jejich jazykem, a jsem rád, že to konečně můžu využít,“ komentoval to Jiří. „Víc než dětí se bojím zvířat. Děti mi nevadí, jsou vlastně super, myslím, že mě nabíjejí. Vždycky se těším, až mi nějaký dítě dají do ruky,“ dodal. V nové komedii si jich užil nadmíru, v roli malého Čeňka se vymění caparti rovnou tři. Produkce vybírala téměř ze stovky dětí na základě fotografií, čtyřicet capartů pak viděla naživo. „Jirka bude hodně milující, rozmazlující tatínek. Když ho vidím v jeho rodině, jak funguje, tak všechny děti okolo něj jsou rozmazlovaný,“ myslí si Tereza.

„Dominik je takovej lehkoživka, který se věnuje novinařině, chce být spisovatelem, ale sbalí holku na baru a ta otěhotní. Chce se k tomu postavit čelem, ale nechce s tou holkou bejt. Takže vymyslí takový pakt, jak by to šlo udělat,“ přibližuje Jiří svou roli s tím, že se mu hrála velmi dobře. Nemohl si vynachválit i »partneřinu« s Terezou. „My s Terkou jsme na sebe navázaní léta, dokonce myslím, že je to můj nejbližší člověk na planetě. Je trošku divný s někým, kdo je spíš jako sestra, hrát pár, ale už jsme si to tak zkusili dříve,“ dodává.

Pomoc sousedům s Jirkou Mádlem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.