Jiří Mádl kápl božskou: Důvod, proč s ním žádná nevydrží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Mádl kápl božskou: Důvod, proč s ním žádná nevydrží

Jiří Mádl
Jiří Mádl (Foto: Showpix.cz, Dana Kolářová, Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Herec a režisér Jiří Mádl (32) se netají tím, že už u něj naplno propukly otcovské pudy, a že kdyby měl s kým, klidně už sii pořizuje děti. Jenže partnerky ho bohužel opouštějí jedna za druhou, tedy se žádná vhodná potenciální matka ještě nenašla. Čím to je?

Pro časopis Téma připustil, že i v jeho případě mu osobní vztahy do velké míry hatí jeho milovaná práce. Ta byla i příčinou rozchodu s herečkou Evou Josefíkovou, protože v té době byl naprosto ponořený do svého prvního filmu. „Evička byla super. Díky tomu, že je z branže, chápala, co prožívám. Natočit první celovečerák je asi jako postavit barák, je to dlouhodobý projekt, obrovská zodpovědnost. Kdyby to spadlo, byla by to moje chyba. Navíc to stálo dost peněz. To vše si uvědomovala a hrozně mi pomáhala,“ vysvětloval, jak to mezi nimi bylo, Jiří Mádl.

Následně se rozpovídal o další lásce: „Pak jsem měl partnerku z jiného oboru, ta těm filmovým přípravám moc nerozuměla. Cítil jsem, že nechápala, že moje zaměstnání nekončí odchodem z placu, vadilo jí, že si to nosím domů. Ale dá se ji chápat. Seděli jsme na večeři a mně ty myšlenky utíkaly k filmu. Bylo to nefér, ale tak to prostě je,“ přiznává režisér a herec, jež momentálně září v seriálu Sever, proč není jednoduché s ním vydržet.



Přečtěte si
BadGirl13181
18. 11. 2020 • 07:43

Co jste kdy dokázali oproti Jirkovi VY.?Kritizovat je snadný ale dokazovat horší to ale vám určitě nic neříká.A když jsme u té odpudivosti tak vaše odpudivé řeči odpovídají vašim zakoplexovanym a odpudivim povahám a to nepotřebuji vidět váš vzhled ten to totiž nezachrání.Protoze krásné na povrch vypadající jablíčko bývá uvnitř dost kyselé nebo červive přesně jako vy a to možná ani tu krásu nemáte ba naopak máte mindraky sami ze sebe a proto hanite druhe.Jste jen k smíchu

jity
5. 10. 2019 • 10:02

Sympatický zrovna neni, to je mi milejší Vojta Kotek.

lokii
4. 10. 2019 • 19:22

Moc sikovny "kluk" - ma pravdu, ze kdyz se clovek pusti do nejakeho projektu, tak ho to "pozre" a samozrejme, ze ta zodpovednost je obrovska - vzdyt na nem zavisi take spousta lidi.
Preji mu, aby se mu darilo v profesnim I v osobnim zivote.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.