Druhý díl Severu zaplavili Asiaté: Mádl dostal krásnou Vietnamku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Druhý díl Severu zaplavili Asiaté: Mádl dostal krásnou Vietnamku

K natáčení se Anna dostala náhodou.
K natáčení se Anna dostala náhodou. (Foto – Česká televize, TV Nova)

Na Vietnamce natrefíte nejen ve většině našich měst a vesnic, ale už pronikají i do českých seriálů! Po sestřičce Tien z Ordinace se objevila kráska s exotickými kořeny také v novém krimiseriálu České televize Sever. Anna Thu Nguyenová (27), která hraje parťačku Jiřího Mádla (32), přitom není divákům neznámá. Znají ji už jako Lan z nekonečného seriálu Ulice.

Ústředním motivem druhého dílu Severu byla vražda muže vietnamské národnosti.

Samí neherci
Mezi asijské trhovce není jednoduché proniknout, proto se do týmu vyšetřovatelů přidala nová posila Hong (Anna Thu Nguyenová). A zahráli si zde i další vietnamští herci a neherci. „Vesměs šlo o lidi s hereckými zkušenostmi, kteří ale mají i jiná občanská zaměstnání,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Kavčích hor.


Už byla Ly i Lan
Policistka Hong není první rolí Anny Thu Nguyenové. Na obrazovce se poprvé objevila už ve svých 12 letech, kdy vyhrála konkurz na hlavní dívčí roli v seriálu Josef a Ly. O rok později pak v Ulici ztvárnila Lan. Jejího seriálového tatínka hrál její skutečný otec, který pochází z Vietnamu (Anička se narodila v Praze).


Znají se z Básníků
„V Ulici dlouho nemohli najít představitele otce Lan, a tak si pak někdo ze štábu vzpomněl i na mého tátu. S režisérem Dušanem Kleinem i s některými lidmi ze štábu se totiž zná už z dob Básníků, v nichž si zahrál malou roli,“ vzpomíná herečka s úsměvem.

Malý Vietnamec na Šumavě
Multikulturní jsou i tvůrci seriálu Policie Modrava. V prvním i druhém dílu, jež sledovalo pokaždé rekordních 1,8 milionu diváků, se objevuje malý vietnamský klučina, kterého si adoptovali Venca řečený Ku*va a jeho žena.

Mádl a Benoni v novince ČT Sever: Policajti, kteří bojují se svým zaměstnavatelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
10. 9. 2019 • 09:35

Táhne se to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.