Mádl v roli detektiva ze Severu: Spravedlivý psychopat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mádl v roli detektiva ze Severu: Spravedlivý psychopat

Seriál Sever - Jiří Mádl
Seriál Sever - Jiří Mádl (Česká televize)

Přestože má na svém kontě i vážné role, diváci ho mají zafixovaného jako Snowboarďáka či Rafťáka. V novém krimiseriálu Sever, který odstartoval včera na ČT1, se Jiří Mádl (32) zhostil role začínajícího detektiva.

Hlavní postavou je inženýr Petr Svoboda, který do té doby pracoval na stavebním odboru místní radnice. Po nálezu mrtvé dívky se rozhodne zkusit štěstí u policie. „Je to takový spravedlivý psychopat. Jeho nutkání pořád do něčeho rejpat je pro něj návykové jako droga,“ tvrdí herec. „Ono je jedno, kde to dělá. Kdyby dělal na MHD, tak by hledal nekalosti tam. Tím, že je u policie, hraje tu nejvyšší hru,“ charakterizuje svou postavu Mádl.

Přípravu na tento seriál bral opravdu zodpovědně. „Potkal jsem se přímo s předobrazem pro postavu Petra,“ prozrazuje herec. „Ale to je takový milý, komunikativní člověk. Postava, kterou jsem hrál, někdy nemluví vůbec, někdy moc,“ dodává se smíchem.

Mádl a Benoni v novince ČT Sever: Policajti, kteří bojují se svým zaměstnavatelem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
3. 9. 2019 • 21:18

I když se v článku píše, že diváci mají zafixovaného Mádla jako Rafťáka či Snowborďáka, asi je pravda trošičku jinde, většina lidí si ho připomíná jako něco odpudivého z klipu Přemluv bábu s dědkem kde vykládal, že staří lidé vyžírají mladé. A jen kvůli Mádlovi v reklamách na brambůrky, je přestali lidi kupovat.

mazd
3. 9. 2019 • 16:05

Pan Mádl tam předvádí tak trapný zarputilý výraz, je celkově nedů­věry­hodný­.Jes­tli tak přesvědčoval i bábu a dědu

reiner
3. 9. 2019 • 11:52

Nemohu ho vystát, proto se na to v čem účinkuje nedívám. Nesnáším ani jeho reklamy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.