Hvězda Deníčku moderního fotra Jiří Mádl: Ukázal novou známost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Deníčku moderního fotra Jiří Mádl: Ukázal novou známost!

Tereza Ramba a Jiří Mádl hrají ve filmu manželský pár.
Tereza Ramba a Jiří Mádl hrají ve filmu manželský pár. (Foto Aha! – Tonda Tran)

Dokázala opět utajit své pokročilé těhotenství. Až na premiéře filmu Deníček moderního fotra předvedla Tereza Ramba (32), dříve Voříšková, své vzdouvající se bříško a přiznala, že na nějaký čas končí s herectvím. „Tohle je určitě moje poslední premiéra, konečně jdu na mateřskou!“ zapřísahala se herečka.

Do společnosti si vyrazila v lněných šatech z vlastní kolekce bez podprsenky a neustále si hladila rostoucí bříško. Doprovázel ji manžel, tanečník a akrobat Matyáš Ramba (31), s nímž má už syna Mikuláše (1,5), jemuž říkají Slunce. „Už se Sluncem jsem si říkala, že si dám mateřskou, ale nevyšlo to. Tak teď už opravdu jdu a chci si dát pauzu od hraní,“ smála se těhotná Tereza.

3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář

Video se připravuje ...

Překvapení pro kolegy

To, že čeká druhé dítě, zveřejnila jen před pár dny na sociálních sítích velmi vtipným videem. „Nechtěla jsem své těhotenství oznamovat na premiéře, protože by to bylo jen o mně a ne o filmu. Tak jsme to na sociální síť dali dřív... Naše rodiny a blízcí to samozřejmě věděli, ale pro některé kolegy to bylo asi překvapení,“ svěřila Aha! herečka.

Velká tajnůstkářka

Podle bříška je na konci šestého měsíce, ale přesný stav neprozradila. „To si opravdu nechám pro sebe. První porod jsme utajili skoro čtyři měsíce, tak věřím, že ani ten druhý se hned nedozvíte. Aspoň něco si chceme nechat pro sebe. Ale vše je v pořádku a cítím se skvěle,“ dodala se smíchem Tereza, která se v požehnaném stavu chystá i na filmový festival v Karlových Varech.

Mádl už není sám

Na premiéru filmu Deníček moderního fotra, kde hraje hlavní roli, přišel Jiří Mádl (34) sám. Ale na afterpárty rozhodně jako kůl v plotě neseděl. Naopak, věnoval se krásné brunetce s kudrnatými vlasy! Usměvavá kráska z něho nemohla spustit oči, ani ruce. Když se Jirka začal »ksichtit«, tak ho v tom podporovala a on jí to oplácel polibky. „Je to tak, mám přítelkyni. Jak dlouho, to se těžko říká, když byla ta pandemie,“ potvrdil Aha! zamilovaný Mádl. Herec a režisér v jedné osobě také přiznal, že měl v době pandemie slabší chvilky. „Musel jsem se s tím popasovat a nebylo to příjemné. Ale už je dobře,“ odmítl prozradit, jaké stavy ho přepadly.

Komedie Deníček moderního fotra: A co matka? Jaká je filmová postava Terezy Ramby?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.