Voříšková 7 měsíců po porodu: Štíhlá jako vinná réva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Voříšková 7 měsíců po porodu: Štíhlá jako vinná réva!

Tereza Voříšková
Tereza Voříšková (Zbyněk Pecák)

To, že bude vypadat dobře, se dalo čekat. Že ale Tereza Ramba (30), dříve Voříšková, se blýskne tak skvělou postavou, čekal asi málokdo. Sedm měsíců po porodu syna Mikuláše je jako proutek vinné révy.

Jak sama říká, padá do ní úplně všechno, postavu má ale senzační. „Žeru všechno a strašným způsobem. A jím i červené maso, které jsem nejedla dlouho, prostě se tomu nebráním. Je třeba důvěřovat přírodě,“ řekla Aha! hvězda filmových Bobulí. Za štíhlou figuru částečně vděčí genům.

Reflex podcast: Tereza Ramba o cestování a své knize DOBRODRUHŮM.

Video se připravuje ...

 

„Kdybyste viděli moji mámu – ta začíná den deseti rohlíky se salámem a má takovouhle postavu. A taky pořád houpu už nonstop několik měsíců a tento pohyb je velmi prospěšný,“ vtipkovala na křtu vín na vinici sv. Kláry v pražské botanické zahradě, který předcházel slavnostní premiéře filmu 3Bobule. Po projekci se vytratila mezi prvními. Stále totiž kojí.

Tereza Voříšková mluví o novém českém filmu Vlastníci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.