Tereza Ramba (32) dotočila film: Šlofík se Svěrákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Ramba (32) dotočila film: Šlofík se Svěrákem!

Pauza během natáčení.
Pauza během natáčení. (Foto Tomáš Teplý, Biograf Jan Svěrák, ara)

Komu se to podaří, dobře se najíst a natáhnout se po boku slavného staršího kolegy?! Herečka Tereza Ramba (32) tohle má. Na sociálních sítích zveřejnila fotku, kde leží vedle Zdeňka Svěráka (85) při natáčení filmu Betlémské světlo.

Herectví teď ale na chvíli zase odloží, protože ji podruhé čekají mateřské povinnosti. „Po takhle krásným filmu se na mateřskou odchází v podstatě samo. Je to jako z pohádky do pohádky. Budu si v klidu maminkovatět zatím vám nechám sebe v tomhle,“ napsala Tereza.

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video se připravuje ...

Dáchli si po vývaru

„Když jsem odcházela na první mateřskou, měla jsem takhle v zádech Vlastníky. Je mi ctí dělat tuhle práci. Jsem šťastná za lidi, se kterými můžu pracovat,“ dodala. „Tuhle momentku z natáčení miluju. Snědli jsme se Zdeňkem vývar a pak si trochu dáchli,“ okomentovala snímek, na kterém oba leží v posteli.

Postavy z povídek

Nový film Betlémské světlo vychází z titulů Povídky a Nové Povídky Zdeňka Svěráka. Ten hraje spisovatele Karla Švejnohu, kterému do života vstoupí postavy z vlastních povídek. „Dobrým spisovatelům se stává, že se jim postavy takzvaně vymknou a začnou si jednat po svém. Ale pozor – to není chyba, je to požehnání. Vy jednejte a já pohlídám pravopis,“ říká jim ve filmu. Hrají je Vojta Kotek, Ondřej Vetchý, Vladimír Javorský či zmíněná Tereza Ramba.

Herečka Tereza Ramba v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Omlazení mu zakázali

Stejně jako v populárních Vratných láhvích (2007) si Zdeněk Svěrák zahraje ve dvojici s Danielou Kolářovou (75), která mu dělá manželku. „Když jsem viděl první záběry, zhrozil jsem se, jak se hrbím a šourám. Příští den jsem nastoupil rázným krokem a narovnán, ale režisér s kameramanem mi omlazování zakázali. A tak mě ve filmu uvidíte takového, jaký jsem. Prý je to komické, ale mně to připadá spíš tragické,“ komentoval natáčení herec a scenárista.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.