Ostrá kritika SuperStar: Kdo z porotců to schytává nejvíce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ostrá kritika SuperStar: Kdo z porotců to schytává nejvíce?

Z Bagárové a Soláříkové se během pěvecké soutěže staly velké kamarádky.
Z Bagárové a Soláříkové se během pěvecké soutěže staly velké kamarádky. (Foto: Svět motorů a archiv Patricie Pagáčové, profimedia.cz)

Více než samotné soutěžící hodnotí diváci pěvecké soutěže SuperStar především její porotce. Již podruhé se sestavila pětičlenná skupina, která ovšem sklízí samou kritiku.

V každém ročníku soutěže si někdo z poroty vytáhne Černého Petra, letos to však vypadá, že ve hře nebyl pouze jeden. Diváci těžce rozdýchávají přístup Paľa Habery (59), aroganci a amatérské znalosti Patricie Solaříkové (32) či namyšlenost Moniky Bagárové (27). Svým pohotovým humorem to bohužel nezachraňuje ani Leoš Mareš (45).

„Habera je fakt hrozné ho*ado. Jako chápu, když někdo zpívá falešně, že ho nenechají projít. Ovšem dá se to říct slušně. A ne takhle vulgárně a sprostě setřít mladého klučinu,“ cituje web Expres.cz divačku Simonu.

Do poroty dle diváků neprávem zasedla herečka Patricie Pagáčová. Ta totiž vyčnívá tím, že na rozdíl od ostatních členů poroty nikdy nezpívala profesionálně, a její názor tak podle některých nemá příliš velkou váhu. „Patricie Pagáčová vůbec nerozumí zpěvu. Pořád vykulené oči, otevřenou hubu na celé kolo, čeká, kdo co řekne, je drzá, sprostá, pořád se pochechtává, kouká do mobilu. Chování a vyjadřování má otřesné. Nedá dohromady smysluplnou větu. Jak ona někomu může říct, že to byla hrůza? Jak zpívá ona? Každého sjíždí očima a jen hodnotí vzhled,“ napsala na oficiální facebookové stránky soutěže paní Ludmila.

SuperStar: Jsi hluchá jako poleno!

Video se připravuje ...

Mnozí se na sociálních sítích shodují na tom, že nejlepšími porotci bylo trio Osvaldová (68), Soukup (70) a Hejma (70), které stálo u zrodu soutěže. „Zlaté časy SuperStar, když byla v porotě Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup a Ondřej Hejma,“ pokyvují na Facebooku diváci soutěže.

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
21. 11. 2021 • 21:18

... porota by měla být celá nová , měla by být složená se zkušených hudebníků , i když mi je Leoš Mareš celkem sympatický , ale žádný hudebník není , to samé platí pro Patrícii Pagáčovou - nikdy jsem jí neslyšel zpívat , je jenom amatérka , která se zajímá o hudbu , která se omylem nebo pomocí protekce dostala do této poroty. Monika Bagárová je sice zpěvačka , ale s velmi malou praxí , nikdo si nedovede vzpomenout na nějakou její písen , ale v porotě se tváří jako největší hvězda na hudebním nebi.
Habera a Čekovský jsou sice zkušení hudebníci , ale proč Habera dělá předsedu poroty už několikátý rok , to nemohu pochopit , zas tak úžasný není , dokonce se někdy chová k mladým adeptům jako primitív..

Eva Korotvičková
18. 11. 2021 • 13:49

Pavel Habera je jediný kdo tomu rozumí.Pagáčová bohužel vůbec,ale obličeje hází pěkně.

Zasepsal
29. 10. 2021 • 00:07

Je fakt, že tihle vyšklebení arogantní otlemové, se se vzpomínanou sestavou Osvaldová, Soukup,Hejma nedají srovnávat ani se zavřenýma, natož pak jen přimhouřenýma očima.

travina
28. 10. 2021 • 22:49

Když ji neznáš, tak se do toho n. e. s. e.r .... ty psychopatko

-bello-
28. 10. 2021 • 22:05

Je to ještě horší, než si Pagáčová myslí.Jsou zde jedinci ( já), který Ulici nikdy nepustili, tedy Pagáčovou vůbec neznají

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.