Zvláštní přání u PAGÁČOVÝCH. Manžel by rád... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvláštní přání u PAGÁČOVÝCH. Manžel by rád...

Patricie Pagáčová se má. Manžel by dceru nejradši i kojil
Patricie Pagáčová se má. Manžel by dceru nejradši i kojil (Svět motorů a archiv Patricie Pagáčové)

Od května, kdy Patricie Pagáčová (32) manželovi Tiborovi porodila dceru Bibianu, uplynuly jen necelé tři měsíce a pár je v péči o dceru sehraný, jakoby ji měli odjakživa. Tatínek se angažuje, co to jde, ale něco je přeci jen proti přírodě. 

Patricie vypadá prostě skvěle. Prý je to částečně i manželova zásluha. Novopečený tatínek s péčí o holčičku dost pomáhá a ona má tak čas i sama na sebe a odpočinek.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...

„Přijde mi, že to zvládá mnohem lépe, než já. Že byl připravenější než já, že se jako táta už narodil. Koupe, přebaluje, houpe, zpívá, vypráví pohádky, fakt je úžasnej,“ pochválila Patricie manžela v rozhovoru pro iDnes.cz a s nadsázkou dodala: „Myslím, že by i kojil.“ 

Implementace mateřského mléka do žlázy samců zatím ještě pokořena nebyla, tatínek si tak bude muset počkat na mléko v lahvičce. 

Jako proutek

Patricie je jako proutek, během rekordní doby se vrátila na svou původní váhu a kromě kil se jí vyhýbá velkým obloukem i stres. Možná, protože se nikdy nevzdala jógy. „Jógu cvičím, i když s postupem času a rostoucím břichem jsem čím dál línější. Myslím si ale, že když se žena udržuje fit i v těhotenství, může to mít opravdu pozitivní vliv na samotný porod, nemluvě o tom, že se pak člověku lépe vrací do ,normálu‘,“ prozradila už v minulosti Super.cz Patricie. 

Patrice Solaříková: Depresi z tloušťky jsem zajídala čokoládou!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.