Přiznání Hvězdy Ulice: Nejdřív svatba, potom dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Hvězdy Ulice: Nejdřív svatba, potom dítě!

Seriál Ulice.
Seriál Ulice. (D. Kolářová, archiv Blesku)

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová (30) brzy oslaví dva měsíce od svatby s Tiborem Pagáčem. Čerstvá novomanželka promluvila o svém novém příjmení, a také se rozpovídala na téma miminko.

"Chtěla bych, aby se zajelo nové příjmení Pagáčová. Přijde mi hezký, vzít si jméno manžela a pak to nerozlišovat," řekla dle webu Super.cz herečka. Právě nové příjmení dělá bývalé hvězdě Ulice ještě trochu problémy.

„Ne, nezvykla jsem si, když jsem volala do své oblíbené restaurace, radši jsem se představila jenom jako Patricie,“ přiznala webu Super.cz. „Když řeknu Pagáčová, nikdo nebude vědět, kdo to je.“

Zatímco některé její kolegyně již mají děti, nebo je alespoň plánují, herečka se zatím rolí mámy vyhýbala. "Nejdřív svatba, potom dítě, tak to uznávám. O dítěti se zatím nebavíme. Ještě bych se chtěla věnovat nové práci, ještě bych nějakou chvíli vydržela," svěřila se Pagáčová.

 

 Na video s Patricii Pagáčovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.