Ex hvězda Ulice čeká miminko? „Nikdy jsem nebyla plánovač…“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ex hvězda Ulice čeká miminko? „Nikdy jsem nebyla plánovač…“

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová  (Pavel Machan)

Patricie Solaříková Pagáčová (31) šokovala mnoho fanoušků, když po patnácti letech odešla ze seriálu Ulice. Role Terezy Jordánové ji sice proslavila, ale herečka nechtěla být zaškatulkována jen do jedné postavy na celý život. Proto se rozhodla odejít a kývla na trochu nečekané nabídky.

Kdo by hádal, že zrovna ona se stane porotkyní SuperStar? Asi nikdo a stalo se! „Beru to jako přechod na úplně novou roli. Bylo mi jasné, že lidi to nebudou pobírat a nebudou s tím v pohodě. Já doufám, že moje účast je přesvědčí o tom, že tam jsem správně,“ vyjádřila se Solaříková Pagáčová, která také moderovala na internetu pořad o soutěži MasterChef Česko. „Nikdy neříkejte nikdy,“ dodala.

Mnoho fanoušků si i díky SuperStar myslí, že herečka bude do roka těhotná. Proč? Protože jsou toho názoru, že se Patricie »nakazí« od těhotné kolegyně Moniky Bagárové, která bude také hodnotit účastníky soutěže. „Tak já mám dva pejsky, to jsou takové moje děti. Samozřejmě s manželem si přejeme děti. Já nikdy nebyla plánovač. Pokud se to samozřejmě stane, tak se nic neděje. Mám na to věk, mám manžela, všechno v pořádku,“ řekla extra.cz bývalá hvězda Ulice.

Patrice Solaříková: Depresi z tloušťky jsem zajídala čokoládou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.