Kojící EXhvězda Ulice: Už se fotí s alkoholem! Co na to kritici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kojící EXhvězda Ulice: Už se fotí s alkoholem! Co na to kritici?

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Foto Instagram)

Patricie Pagáčová (32), která dlouhá léta hrála v seriálu Ulice, se před nedávnem stala poprvé maminkou. Manželovi porodila dceru Bibianu a cítí se šťastně. Ačkoliv herečka pověděla, že nehodlá s ostatními maminky diskutovat o mateřství a výchově, některé informace o dcerce se svými fanoušky sdílí. Dokonce sdílela snímek, kvůli kterému mohla dostat pořádnou čočku!

Patricie Pagáčová se toho nebojí. Krátce po porodu prvního potomka zveřejnila na sociální snímek s pivem a vysmátým obličejem. Herečka tak vyzkoušela, zda jsou její sledující na Instagramu takzvaní pohodáři, nebo jestli si na jejím popíjení kritici smlsnout a dostane pořádně za uši.

„Musela jsem si od manžela malinko cucnout, abych věděla, jestli je to čepované pivo pořád stejně dobrý… a je,“ napsala ke snímku Pagáčová. Možná i k jejímu překvapení se pod fotkou začaly množit spíše pozitivní komentáře a ona se tak vyhnula nepříjemnému čtení.

Patricie Solaříková: Přítele jsem sbalila zpocená a hnusná!

Video se připravuje ...

„To je skvělé, že konečně nějaká maminka ukazuje realitu. Pohoda, pivko, lehárko,“ napsal jeden fanoušek. „Dejte si jedno, Plzeň je zdravá a mimi bude spát, takže samé výhody,“ přidal se podle extra.cz další její sledující.

Patrice Solaříková: Depresi z tloušťky jsem zajídala čokoládou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.