Hvězdná posila Modrého kódu přišla z Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdná posila Modrého kódu přišla z Ulice!

Oslava 200. dílů Modrého kódu
Oslava 200. dílů Modrého kódu (TV Prima)

Dlouhá léta diváci sledovali Patricii Pagáčovou (Solaříkovou) (30) v nekonečném seriálu Ulice, kde hrála dlouhých třináct let. Ačkoliv v oblíbeném projektu TV Nova skončila, nad seriály hůl nezlomila. Od příštího roku se objeví coby vysokoškolačka Laura v Modrém kódu!

„Moc se mi tady líbí, je to úplně jiné prostředí, protože se děj Modrého kódu odehrává v nemocnici, na urgentu. Navíc si myslím, že nemocniční prostředí je pro diváky vždy velmi zajímavé, protože všichni k doktorům vzhlížíme a zajímá nás, co se děje pod pokličkou, takže se mi tady opravdu moc líbí,“ prozradila Patricie na webu Super.cz. 

„Hlavně mě lákalo být zase někým jiným, zahrát si po čase novou postavu. A jsem moc ráda, že nehraju žádnou blbou blondýnu, protože ty teď většinou ztvárňuju v divadle. Hraju inteligentní mladou slečnu, takže jsem ráda a moc se na to těším,“ libuje si herečka, která by se v rubavském špitálu měla objevit už během jara příštího roku.

 Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.