Hořkost vůči Ulici? Nic mě s ní nespojovalo, tvrdí Pagáčová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Hořkost vůči Ulici? Nic mě s ní nespojovalo, tvrdí Pagáčová

Patricii Tereza Jordánová nechybí.
Patricii Tereza Jordánová nechybí. (profimedia.cz)

Opustit nekonečný seriál Ulice herečce Patrici Pagáčové (32), zdá se, prospělo. Otevřely se jí možnosti v jiných seriálech, a dokonce se stala porotkyní pěvecké soutěže SuperStar, v níž bude účinkovat i v letošním ročníku. Jak ale na seriál, který jí nastartoval kariéru, vzpomíná?

Psal se rok 2005, kdy diváci poprvé spatřili nadějnou patnáctiletou Patricii Solaříkovou v roli lehce naivní studentky Terezy Jordánové. Pro dospívající dívku to byla velká příležitost ukázat svůj talent vedle zkušenějších hvězd, jakými byli Tereza Brodská (53) či Petr Vacek (56), kteří ztvárnili její rodiče. V Ulici spolu se svou rolí dospěla, ale nechtěla být navždy zaškatulkovaná jako herečka jedné role. A tak se rozhodla svůj talent rozšířit i za hranice oblíbeného seriálu. Její plán se jí vydařil a nyní si málokdo spojí seriál s herččíným jménem. K Ulici si sice vybudovala pouto, žádný comeback, který občas seriáloví herci zvolili, u ní nicméně nehrozí.

Petr Vacek z Ulice: Veronika si o mně myslela, že jsem úchyl já o ní, že je UFOn

Video se připravuje ...

 „Na Ulici vzpomínám moc ráda, protože to byla velmi podstatná součást mého života. Po 15 letech se tam vytvořila opravdu skvělá parta, která mi samozřejmě chybí. Moc se mi stýská po Filipovi Rajmontovi, Matoušovi Rumlovi a dalších," přiznala herečka webu ŽivotvČesku.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...

Samotná postava Terezy Jordánové ji ovšem nechybí. V dobách svéhu působení v seriálu byla často přirovnávána k charakteru své postavy. S ní měla podle svých slov pramálo společného. „Stýská se mi hodně po lidech ze štábu, celém tom kolektivu, který se tam za ty roky vytvořil. Nicméně mi nechybí postava Terezy Jordánové, s ní mě vlastně nic nespojovalo," uvedla na pravou míru Pagáčová, která nedávno porodila svou první dceru Bibianu. Pracovní život ale stranou neodsunula, a diváci se tak na ni mohou těšit na podzim, kdy opět usedne vedle ostřílených veteránů v porotě SuperStar.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.