Pagáčová promluvila: O fingovaném těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pagáčová kápla božskou: FINGOVANÉ TĚHOTENSTVÍ

Patricie Pagáčová Solaříková
Patricie Pagáčová Solaříková (Foto Aha! – D. Kolářová)

Patricie Pagáčová (32), která mnoho let hrála v nekonečném seriálu Ulice, se rozpovídala o fingovaném těhotenství. Dá se tato „pojistka“ omluvit?

Z Ulice přešla do primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód. Tam se její postava Laura zamilovala do fešáka Davida Gránského (28), kterého si chtěla takzvaně pojistit fingovaným těhotenstvím. Co si o takovém chování žen myslí známá herečka? Udělala by i ona sama někdy něco takového?

Svatba Sabiny Laurinové a Saši Rašilova v Sestřičkách. Video zde:

Video se připravuje ...

„Ona je do Matyho zamilovaná a cítila se ohroženě, tak se rozhodla k tomuhle zoufalému činu. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy… Nebyl to ideální nápad. S tím souhlasím, že takhle lhát se nemá. Ale ona dělala všechno možný, aby si toho kluka udržela. Musím ji trošku obhájit, jinak bych to asi nebyla schopná zahrát,“ pověděla Pagáčová, která nedávno přiznala, že očekává první miminko. V reálném životě snad na manžela těhotenství nehraje. To by bylo teprve pozdvižení!

Nová tvář seriálu Sestřičky: Na padouchy má monopol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.