Ex-hvězdu Ulice napráskal známý fešák: TRAPAS v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ex-hvězdu Ulice napráskal známý fešák: TRAPAS v posteli!

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (instagram.com/superstarcs)

Někdy se to v posteli nepovede. Především když jsou podmínky ztížené covidem, který sužuje pomalu celý svět. Své o tom ví i bývalá hvězda Ulice Patricie Pagáčová (31).

Ne zrovna žhavou a záviděníhodnou postelovou scénu si střihli v Modrém kóduPatricie Pagáčová a její kolega David Gránský. Místo sexy líbačky a vášnivého strhávání šatů zažila slavná dvojice spíše trapas. Co vše vyzradil charismatický herec o natáčení s bývalou hvězdou Ulice? „Zrovna jsme spolu točili, máme tam pořád spoustu scén a máme se k sobě. Ale jak to v těch seriálech bývá, určitě nám to scenáristé budou chtít trošku zavařit. Ale přeju si, aby to trvalo dlouho, protože spolupráce s Páťou je fajn… Bylo to vtipné, protože postelové scény jsme zkoušeli s rouškami, museli jsme ležet metr a půl od sebe, pusy, které byly ve scénáři původně, neproběhly, a bylo jen vzdálenější objímání,“ pověděl podle super.cz sympaťák Gránský.

Dnešní Modrý kód: Jedno velké loučení a přejezd do opravdového špitálu

Video se připravuje ...

Finále sezóny Modrého kódu: Smrt seriálové postavy Aloise Švehlíka i nové láskyplné začátky…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.