Náročná proměna Gránského v Tváři: Trpěl jako zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náročná proměna Gránského v Tváři: Trpěl jako zvíře!

David Gránský
David Gránský (profimedia.cz)

Vykrojené body se síťovanými punčochami, vysoké podpatky a žhavý tanec! Velkou výzvu má před sebou David Gránský (29), který se převtělí do sexy divy Beyoncé (39) a předvede v nedělním díle Tváře pěkně ohnivou show. Dojde i na vrtění zadečkem?

V originálním klipu písně Single Ladies přivádí zpěvačka svými odvážnými tanečky diváky do varu. Choreografie je velmi těžká, a do toho ještě zpívat... „V rámci příprav na toto vystoupení jsem opravdu docela trpěl. Skloubení zpěvu a tance je hodně náročné. Uvidíme, jaký bude výsledek, ale musím přiznat, že z toho mám trochu strach,“ prozradil herec své obavy. Jak se mu povedlo zazpívat a především udýchat náročnou skladbu, se můžete podívat v neděli od 20.20 na Nově.

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video se připravuje ...

Srovnání s Holišovou

Gránský má před sebou ještě jednu výzvu! Stejný song si v show střihla i vítězka celé první řady z roku 2016 Hana Holišová (40). Srovnání se tak David určitě neubrání.

Kdo složil hvězdně nazpívaný hit seriálu Sestřičky? Gránského mladší brácha Tom Sean!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.