Vondráčková už není sama? Překvapivé tvrzení z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková už není sama? Překvapivé tvrzení z nečekané strany

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (instagram.com)

Lucie Vondráčková (40) od rozchodu s Tomášem Plekancem (36) byla spojována už s několika muži, zpěvačka prý ale stále zůstává single. Zatímco hokejista má již se svou partnerkou Lucií Šáfářovou dceru, ona žádnou stálou známost nemá. Ačkoliv zamilovaná není, podle vědmy Graciely v jejím životě nový muž je!

Zpěvačka se sice před časem nechala slyšet, že o vztah nemá zájem, podle vědmy Graciely se v jejím životě ale někdo objevil. „Ona už tady milenka někoho je. Nevím konkrétně, kdo to je, ale podle toho, co vidím v kartách, to vypadá, jako kdyby už se znali z dřívějších dob,“ řekla Graciela Šípu.

„Neříkám, že je zamilovaná, ale sama není. V kartách má uniformu, je tu i pošťák. Ten značí kariéru. Může to být tedy někdo z branže. Pravděpodobně s ním pracovala. Ten dotyčný, se kterým se seznámila, jí dodává energii a povzbuzuje ji,“ řekla vědma.

Společník Vondráčkové Tomáš Zonyga o své sexuální orientaci: Řeknu, koho chci

Video se připravuje ...

Zdali Vondráčková našla známost ve své branži, zůstává záhadou. Pravdou je, že v jejích duetech se v posledních měsících objevují její kolegové. Natáčela s Juliánem Záhorovským, Sámerem Issou (35), Danem Dobiášem a také s Davidem Gránským (28).

Kartářka však zpěvačce a její údajně nové známosti nepředpovídá zrovna růžovou budoucnost. „Ten člověk ji hodně naplňuje. V jeho společnosti je opravdu šťastná. Nemůže být sama. Pokud bude sama, pocítí stres. Tenhle vztah ale nebude trvalý,“ svěřila se Graciela.

Drsná role  Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
17. 8. 2021 • 12:55

Že by se jí konečně podařilo někoho uhnat ??

msml20
28. 8. 2020 • 16:59

To mně hlava nebere, co je sprostého na slově kocour.

msml20
28. 8. 2020 • 16:57

Tak hlavně, že je zase článek. že vás nefackuje hanba, vydávat takové slátaniny.
V 21.století se ptát nějaké kartářky ..
Ko*** náhodou na rameni neměla?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.