Nová etapa života! Vondráčková otevřeně o bydlení za miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová etapa života! Vondráčková otevřeně o bydlení za miliony

Lucie Vondráčková na křtu videoklipu Růže
Lucie Vondráčková na křtu videoklipu Růže (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Není to tak dlouho, co se Lucie Vondráčková (40) se syny přestěhovala do domu na rozhraní Libuše a Kamýku. Nové bydlení si zpěvačka velmi pochvaluje a prozradila, co jí k její úplné spokojenosti chybí.

Vondráčková v poslední době spoustu svého času věnuje zabydlování na Libuši, kde se stala čerstvou majitelkou dvou nemovitostí za 24 milionů. Lokaci údajně zvolila kvůli synům, protože to mají blízko do britské školy a školky.

Zpěvačka si nové bydlení pochvaluje, jediné, co jí chybí k úplné spokojenosti je bazén. „Zatím máme jenom nějaký nafukovací, ale je v něm hrozná zima. To jsme ještě nedotáhli. Trošku závidím, když koukám na ty místní usedlíky, tak mají nádherné bazény, a nejradši bych k nim přeskočila přes plot," svěřila se webu Super.cz.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...

Do nového bydlení společně s Vondráčkovou a syny putovaly i dvě kočky, které zpěvačka nedávno adoptovala. "Zabydlujeme se, ale už teď je nám dobře. Máme dvě kočky a tam, kde je kočka, tam už je domov. Adoptovala jsem dva kocourky, jsou to dvanáctiletí bratříčci, které už by si nikdo nevzal. Mám zkušenost, že zvířata z útulků jsou nesmírně vděčná a velmi loajální. Je to pak už úplně jiný vztah, protože už si něco zažila a vědí, co to je, být na tom bledě. Když jsou na tom pak dobře, jsou za to ráda," řekla.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
3. 8. 2020 • 06:00

bello, děkuji ti za tvoje rady, ale opravdu zvířátko nepotřebuji. Jednak nebydlím u lesa a kdyby ano, tak zvířátek je tam opravdu dost. ... ale o tom ty asi nemáš ponětí. Procházky lesem ti nic neříkají, chápu, měla by si málo času lítat v bulváru po diskuzích, ale hlavně vždy se nacpat do každého bytu těch lidí, které tady pak hnusně pomlouváš Bydlím tam, kde jsem tě kolikát zahlédla, když jste byli na hlídané procházce. No, netušila jsem, že už jsi doma, protože ten mozek v pořádku není ... asi to už vzdali, viď, Jo holka, když je mozek hodně porouchaný, tak i doktoři jsou na to krátcí. Tak pa a honem honem upaluj, ať nic nezmeškáš ... už se těším, koho si zase vybereš na paškál Pa naše drahá Bellindo

-bello-
2. 8. 2020 • 22:03

mejlika
Když nevystrčíš paty ze samoty u lesa, pak se nediv, žes nepotkala někoho, jako jsem já .
Jak jsem řekla , kup si "zvířátko", nejlépe dva "bratříčky", vytáhnou tě aspoň k veterináři .
Čus, víc k tomu už neřeknu.

kalenda
2. 8. 2020 • 09:50

On jí ten kolenovrt nekoupil ohřívadlo?Musí si najít nového sponzora,dokud ještě trochu vypadá dobře.Za chvíli to bude vyzobaná slunečnice a ani si neškrtne.Na mladý hezký kluky nemá dost peněz.

mejlika
2. 8. 2020 • 06:39

bello ... bavíš mne, takovou blbku jsem za celý svůj život ještě nepotkala Měli by tě vystavovat jako raritu A o můj život se neboj, nepotřebuji otevírat novou etapu svého života, mám ho krásný ... na rozdíl od tebe, která se chodíš akorát vyžívat na diskuze k pomlouvání jiných lidí Chudinečko moje, fakt je mi tě líto ... tak pa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.