Vondráčková uniká do virtuálního světa: Deprese a strach? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková uniká do virtuálního světa: Deprese a strach?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek, archiv)

Maká jako o život, alespoň tak se to může z jejích příspěvků na sociální síti zdát. Jenže popularitu jí to zatím zásadním způsobem nezvedá. Navíc po krachu manželství zůstává sama. A tak stále častěji hledá Lucie Vondráčková (40) útěchu ve virtuálním světě. Pomáhá to?

Mít romantickou duši není v dnešním světě velká výhra. Zpěvačka a herečka nejspíš doufala v manželství  na celý život, jenže to bohužel skončilo relativně brzy. Podle webu Expres.cz se Lucie proti lásce nejspíš zatvrdila, rozhodně si už nemyslí, že trvá věčně.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...

Možná i to je důvod, proč se dle uvedeného webu stahuje očividně do sebe. Jejím hnacím motorem jsou jen práce a děti. A nejspíš i internet. Tam má totiž tisíce fanoušků, kteří jí vždycky spolehlivě podpoří. A taky se na sociálních sítích ráda vrací k minulosti. „Cestování v čase... to na herectví miluju,“ napsala třeba k romantickému snímku s Davidem Gránským Lucie. A opět se to točí kolem lásky! Asi by už nebylo od věci vyjít ze své komfortní zóny a o nový vztah opět zabojovat. Mimo virtuální realitu a videoklipy.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
26. 7. 2020 • 16:19

Ta je pro ,,normální " život nepoužitelná...když má ten virtuální svět

-bello-
26. 7. 2020 • 14:15

Romantická duše je rozněžnělá i nad svými malými dětmi a bojuje o to, aby byli s tátou i dál, protože ten táta je miluje a ony jeho taky.
Něžná romantička Vondráčková na to nezapomínala a dokazovala to s láskou k dětem před soudy v Kanadě .Táta Plekanec mohl přece každý měsíc za dětmi přijet.Těch 13,45 hod. a 8260 km v letadle do Kanady je pro milujícího tátu brnkačka ! Mohl tedy obejmout své syny a vyrazit zpátky na dalších 8260 km a skoro 14 hod. , aby stihl odehrát doma v Čechách zápas a mohl je tedy živit svými miliony všechny 3 dál až na konec, kdy pohádky je konec ..
Já se tomu Plekancovi a Úmluvě práv dítěte OSN divím, že tu Lucku nevyslyšeli.

antonuis.j
26. 7. 2020 • 10:19

Inka - Naprostý souhlas. Až na ty tři oktávy. Kde by je vzala? Má nehlasný bezbarvý hlas. Ani alt ani soprán, ale ani mezzosoprán. Barva nulová, místy mekotavý, neposlouchatelný. A rozsah soťa oktávu a půl. Je to protekční fakan, neumí nic, a jako herečka je ještě horší!!! Je to dřevo, starší zlatokopka hrající si na diblíčka.

fany22
26. 7. 2020 • 08:31

Přesně takto si představuji romantickou duši - ženskou, která cíleně lovila boháče, a ulovila ho na “náhodné” selhání antikoncepce.
Manžela nepodporovala, ani nefandila (velmi zaneprázdněná svými zájmy), nevařila, dirigovala uklízečku a chůvu. Často na týdny pryč od dětí. Manželka vrcholového sportovce jak vyšitá. A o její nevěře v Kanadě cvrlikali vrabci už před lety. Nedělejte z ní andílka.
Ale depresím nevěřím. Cynické prolhané zlatokopky deprese nemívají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.