Tajnůstkářka Vondráčková? Ututlala vztah i svatbu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajnůstkářka Vondráčková? Ututlala vztah i svatbu?!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (instagram.com)

Lucie Vondráčková je ke svým fanouškům a k médiím někdy velmi sdílná, někdy je z ní naopak zase velká tajnůstkářka, která si střeží soukromí. Nyní šokovala fanoušky, když si oblékla bílé svatební šaty a zářila štěstím. Ututlala snad slavná zpěvačka nový vztah a druhou svatbu?

Rozchod s manželem Tomáše Plekancem (37), který už má novou rodinu, jí dal pořádně zabrat. I proto by si mnoho fanoušků přálo, aby si Lucie Vondráčková (40) našla novou lásku a třeba se i podruhé vdala a žila šťastně až do smrti.

Mnoho jejích obdivovatelů a obdivovatelek nedávno zajásalo, když se Lucie objevila ve svatebním. Na sociální síti sdílela zpěvačka fotografie v bílém s větou, která se říká během svatebního obřadu. Fanoušky však zklamala poté, co se provalilo to, že šlo pouze o natáčení nového klipu. Na pohádkovou svatbu nebo alespoň spokojený vztah, to tak zatím u Vondráčkové nevypadá. Snad bude mít štěstí a najde si k sobě muže, který jí bude každý den dělat život o něco krásnější.

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 6. 2020 • 00:25

fido2
A co bys bral jako úspěch?
Být VIP- NHL hráčem , nebo marmeládou na Kavkách!
Bez keců urči větší nulu!

-bello-
30. 6. 2020 • 00:07

Určitě koupený klip za Plekancovy alimenty.
Kdo by do ní asi tak dobrovolně investoval?

AliAlice
29. 6. 2020 • 19:58

fido2...a že ta hokejka ,kterou nazýváš nulou ji zabezpečila na celý život,tak nějak v tom svém obdivu k Vondráčkové na to zapomínáš..A že ho chtěla oškubat o takový nehorázný prachy,tak to taky nějak ušlo tvé detektivní akci.A to ještě zapomínáš na tu sumu,kterou ji zalepil za ten propadák v Kanadě,kdy si myslela,že je hvězda....tak sestup na zem...

fido2
29. 6. 2020 • 13:06

Podle sebe soudím tebe...těch nul bude mnohem víc a jedna z nich je hokejka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.