Vondráčková konečně kápla božskou a přiznala krutou pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková konečně kápla božskou a přiznala krutou pravdu

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (archiv Lucie Vondráčkové)

Lucie Vondráčková je poté, co ji opustil manžel, sama. Ačkoliv se mnohokrát spekulovalo o tom, že našla novou lásku, není to prý pravda a jedinou mužskou společnost kolem zpěvačky tvoří její synové a tatínek. V rozhovoru pro idnes.cz se rozpovídala o opačném pohlaví, mateřství a manželství a rozhodně si nebrala servítky!

Po rozpadu manželství s Tomášem Plekancem (37), který je momentálně ve vztahu s tenistkou Lucií Šafářovou (33), se kterou už má dokonce miminko, se neustále řeší, zda je usměvavá zpěvačka sama nebo ve vztahu. Mnoho lidí by jí přálo spokojený vztah s novým, hodným mužem. Vondráčková nad pány sice hůl nezlomila, ale její názory na manželství a na chlapy z České republiky jsou celkem ostré.

„Už před manželstvím mi bulvár přisuzoval každého, kdo kolem mě třeba jen prošel, ale teď je to ještě absurdnější. Nicméně když se po čase ukáže, že opravdu s nikým z těch „odhalených nešťastníků“ nechodím, tak je najednou ticho po pěšině a bulvár dělá jakoby nic. Jako že oni vlastně ani nic ty tři týdny nepsali. Pštros je i s hlavou v písku proti bulvárním novinářům velmi nenápadný tvor,“ pověděla Vondráčková.

„To asi nejde takhle říct. Beru to tak, že měl zřejmě život jiné plány. Není mi vlastní hledat chyby u jiných, spíš celý život bojuji s přílišnou sebekritikou. Ale myslím, že je obecně výhodnější, když nemá muž příliš volného času, a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce. To bych asi nikomu nedoporučovala. Ovšem kdoví? Nemám recept na manželství,“ odpověděla na to, jakou chybu by už v manželství neopakovala serveru idnes.cz.

„Tady u nás v Česku? Jsou odrazem výchovy hlavně nás, svých matek. Jsou vychováváni mnohem benevolentněji a zdaleka ne tak přísně jako dívky. Jsou to téměř králové rodiny a v mamahotelu setrvávají mnohem déle než právě holky. Je to trend, ale nevím, jestli je to dobře. A neumím posoudit, jak potom fungují jako tátové. Na druhou stranu vidím často v MHD páry, kde se tatínkové aktivně starají i o děti v kočárcích, a to mi přijde moc fajn, takže nebude všechno jen špatně. Konkrétně v Kanadě jsem nechápala, že když jsem šla s dětmi v sobotu či v neděli do parku, potkávala jsem s dětmi jen samé táty. Byla to pro mě trochu záhada, ale po pár letech jsem zjistila, že o víkendech tam mají prostě děti na starosti tatínci, aby si mohly ženy odpočinout a věnovat se samy sobě a byly pak pro své muže krásnější a pro děti odpočinutější. To my, české maminky, jsme venku s ratolestmi, pak vaříme oběd, pak nás opět čeká odpolední program s rodinou, chystání večeře, a protože o víkendu potomci z nepochopitelných důvodů vstávají minimálně o hodinu dřív, než je nutné, tak už v osm večer padneme za vlast,“ pověděla na adresu mužského pokolení zpěvačka, která má po hrůzných zážitcích s Plekancem ostré lokty.

Drama hvězdy muzikálů: Kolaps, a podezření na infarkt! A Vondráčková obětí podvodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
20. 2. 2020 • 22:03

Proč by si vůbec tohle protekční stvoření mělo nebo nemělo brát servítky? Ona je snad nějaký odborník? Ona, která s uklízečkou, zahradníkem, taxíky, zlatou kreditkou a s dětmi od dvou let ve školce vůbec netuší, jak vypadá život běžné zaměstnané ženy.
A pokud vím, nazývali v její rodině mamánkem i veleúspěšného chlapa, který žil od zletilosti sám na jiném kontinentě. A o jeho peníze jí náramně šlo.
Tahle paní s rodiči celý život za zadkem nemá přece nejmenší právo vyjadřovat nějaké obecné soudy.

terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:53

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

-bello-
19. 2. 2020 • 21:58

Ta se vyjadřuje , jak blbka.Kam na to chodí ?!
Prej "Pštros je i s hlavou v písku proti bulvárním novinářům velmi nenápadný tvor“
No jasně madam Vondráčková !Kanada holt je Kanada.Tam se maminky celou neděli krášlí, aby byly pro tatínky hezčí.A jsou i takové, které dělají lautr houby a pak se ještě rok štěkají s tatínkem dětí o miliony.
Chudák Plekanec, od toho utéct je fakt jediný možný řešení.

jackpot
19. 2. 2020 • 20:47

Ona říká péči o děti se třema chůváma a personálem na úklid maminkování. Děti dávala do školky od dvou let. Plekanec jí dopřál neuvěřitelný luxus a jak sama mnohokrát potvrdila, podporoval jí v mnoha ohledech. Tří měsíční miminko táhla přes půl světa na natáčení do Čech. V pauzách kojila, hlídala chůva nebo Plekanec. Nějak při tom posuzování zapomněla napsat o tom, jak svou roli matky zvladala ona, jak na svou rodinu kašlala..

AliAlice
19. 2. 2020 • 14:43

Lucko,jenom nefantazírovat ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.