Smutno z Vondráčkové: Trpká daň života v Kanadě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutno z Vondráčkové: Trpká daň života v Kanadě

Ačkoliv je Lucie Vondráčková zpět v rodné zemi již dva měsíce, jazyk se jí stále jaksi plete. Už před časem si udělala pořádnou ostudu, když zapomínala jednoduchá česká slovíčka, nyní Lucie zaperlila znovu a opět je z toho trapas.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Shimmir
29. 08. 2021 16:54

Vypadá to, že autor(ka?) toho pomlouvačného škváru píše pod různými jmény i ty hejty v diskuzi. Já osobně nechápu, jak si Lucka mohla narazit mladšího tupouna s hokejkou a tak debilním jménem. A jak se ukazuje, nebylo to jenom jménem! Ano, za svoji zradu a svobodu i za výměnu za o trochu mladší model Flákanec něco zaplatí, konec konců jsou to i jeho synové a hamba by ho musela fackovat, kdyby se při svém bohatství o ně nepostaral! No, vybavila se mi píseň, kde se zpívá právě o Šafářově dceři, jak hrdinu lákala a radí se mu, aby si ze dvora dcérečku nebral...
No, on to tady udělá, když už ji, tupoun, zbouchnul, ale časem se s tím shledá...

wgeorgeann...@...
18. 02. 2020 15:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fany22
21. 09. 2019 14:18

wasube: Plekanec bude tak jako tak platit alimenty. Nesnažte se, LŽETE a je to hloupé. A ke střídavé péči byl donucen, protože se Vondráčková, samozvaná majitelka dětí, chová jako mstivý fakan a rozumná dohoda s ní není. A jestli on má vedle sebe milující partnerku, fajn. Co má Vondráčková nevíme, to je její věc. Možná při své povaze bude mít velké problémy. A dělá ji to tím lepší?

wasube
19. 09. 2019 07:11

Jak můžete napadat matku dvou dětí, které si naschvál vybojoval otec na střídavou péči, že se v době svého volna ráda vrací tam, kde byla opravdu štastná a s ní i její děti ? Lejnu rozumíte, ale kecy máte...že by sledovatelka Ulice, Ordinace a podobných "trháků" nudících se babek ?

Málokdo tu chápe jednu věc. Plekanec by musel platit dětem slušné alimenty, takto ve střídavé péči neplatí nic, takže pro jeho lakotnou dušičku je to balzám...oficiálně mu ale jde o děti. Co zavinila ona ? On má těhotnou milenku, ona nic.

aveneta
13. 09. 2019 08:58

Ona si vůbec nedovede představit tzv. obyčejný život....smýšlí ve vyšším levlu lidí, kteří nemají finanční starosti, no ten boj o miliony je pro běžného člověka komický a Frantu s Kolbenky si rozhodně nenabrkne- zase jen boháče.

AliAlice
13. 09. 2019 07:58

Jednou prohlásila,že doma mluví v rodině česky,což je přirozené,když jsou češi,tak tento tyátr a hraní na kanaďanku je fraš­ka..­..ma­nipu­látor­ka,kte­rá se zaplétá do svého lhaní....máme sousedy,kteří se po čtyřiceti letech vrátili,a perfektně mluví česky.A tady ta ,,umělkyně" po sedmi letech už pomalu neumí česky !!

Ewwa
12. 09. 2019 12:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.