Proto nechce chlapa? Vondráčková to ostře rozjela s holkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proto nechce chlapa? Vondráčková to ostře rozjela s holkou!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Jakékoliv spojení s osobou opačného pohlaví Lucie Vondráčková (40) odmítá. Na chlapy prý nemá ani pomyšlení. Překvapivě ovšem předvedla velmi žhavou lesbickou scénu. Kdo by to do Lucky Marmelády před lety řekl?!

Přetlak na duši, těle, srdci. Občas to musí ven. Zpěvačka, která si doposud pěstovala spíš image romantické a spolehlivé holky, v posledním klipu „pěkně ulétla“. Konečně pustila na světlo boží, co v ní ve skutečnosti je. Podle webu Expres.cz videoklip k písničce Milování doprovodí scény, kde Lucie putuje z náruče muže i do té ženské. Krátké filmové dílko má navíc originální formu díky UV světlům a barvám, jenž mu dávají trochu jiný rozměr, než je zvykem.

Autorkou videoklipu je režisérka Teraza Hirsch, s jejíž prací už má zpěvačka zkušenosti. „S Terezou jsme pracovaly již na druhém projektu. Je kreativní a má skvělé nápady. Takže jsem jí v případě Milování nechala naprosto volnou ruku. A byla to jízda! Velmi barevná jízda,“ řekla nám o natáčení zpěvačka, která se prý barev na těle zbavovala dva dny.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
12. 7. 2020 • 07:52

Pro zviditelnění vše !!

mord
11. 7. 2020 • 23:56

Nejvíc pobaví když naprostá nula jako stará uklízečka Bellmek, která neumí ani pořádně český slintat o tom kdo mluví kolika jazyky. Chudák baba

-bello-
11. 7. 2020 • 15:17

Oprava : " multilingual "
vypadlo " n ", tak aby si někdo nemyslel ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.