Rosická s Volákovou v zajetí nákupní horečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rosická s Volákovou v zajetí nákupní horečky!

Radka s Petrou v akci!
Radka s Petrou v akci! ( Foto Tesco)

Krásky Radka Rosická a Petra Eliáš Voláková podpořily Národní potravinovou sbírku. Ta stále probíhá trochu netradičně. Sbírka je už mnoho let spojená s jednou sobotou na jaře a na podzim. Kvůli koronavirové karanténě však nemohla proběhnout tak jak jsme zvyklí. A proto je možné podpořit a nakupovat celé dva prázdninové měsíce. Tentokrát jde převážně o trvanlivé potraviny a jak se ukázalo, manželky našich sportovců mají tento sortiment zboží v oblibě. 

„Třeba čočka, ta se u nás dělá na všechny možné způsoby," usmála se Radka Rosická a hned přidala i několik receptů. A co nabrala do svého vozíku Petra Eliáš Voláková? „Zaměřily jsme se taky ale na to, aby byly ty potraviny docela zdravé. Koupily jsme rýži, těstoviny, luštěniny, fazolky, i nějaké omáčky na ty těstoviny, ale i mouku, cukr, oleje, ty opravdu základní věci do každé domácnosti," řekla Voláková a prozradila, co se s oblibou vaří u Eliášů: „Můj manžel se snaží jíst opravdu velice zdravě, ale třeba čočku na kyselo se sázeným vejcem nebo se slaninou – tu úplně miluje. Hodně jíme těstoviny, ty mají zase rády naše děti. Obě hodně pečeme, takže mouky, cukry a olej, to je u nás hodně potřeba." 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.