Tvrdé kroky Lucie Vondráčkové šokují: Je to pomsta Plekancovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tvrdé kroky Lucie Vondráčkové šokují: Je to pomsta Plekancovi?!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek, archiv)

Manželství Lucie Vondráčkové (40) a Tomáše Plekance (37) dospělo po dlouhých tahanicích na konci dubna ke svému definitivnímu konci. I když zpěvačka nakonec neodešla s prázdnou, přesto pro ni možná nedopadlo vyrovnání tak, jak si představovala.

Jak uvádí magazín Sedmička, dle deníku Blesk žádala Vondráčková při vyjednávání podmínek pro odchod z manželství jednorázovou částku 68 milionů, která měla sloužit jako kompenzace za ztracenou kariéru. Dalších 51 milionů údajně žádala jako zabezpečení do budoucna. K tomu ale chtěla ještě podle uvedeného zdroje 510 tisíc korun jako měsíční výživné na rozvedenou manželku. Výši alimentů na syny pak nechala určit soudem.

Plekanec ale takový požadavek nehodlal akceptovat. Třebaže Vondráčková před vstupem do manželství podepsala předmanželskou smlouvu, na základě níž by teoreticky neměla jeho bývalá žena nárok skoro na nic, nabídl ji jednorázovou částku 5 milionů korun a dům na Kavčích horách v hodnotě 25 milionů korun.

Video se připravuje ...

Podle deníku Blesk je ohledně jejich vyrovnání nakonec jisté jen to, že Plekanec byt na Kavčích horách skutečně převedl, ona ho ale teď obratem prodala za 28 milionů. Což může mít dvě vysvětlení: Buď nezískala tolik, kolik chtěla. Nebo má k bývalému manželovi takovou averzi, že se chce zbavit všeho, co je s ním spojené.

To by potvrzoval i komentář webu eXtra.cz, který zmiňuje, že Lucie už přestala používat příjmení Plekancová Vondráčková. A aktuálně je zase jen Lucie Vondráčková. Přitom v případě, že se její synové jmenují po otci, jí to spíš jen komplikuje situaci. „Na úřadech a hlavně při cestování je mnohem jednodušší, když má maminka stejné příjmení jako její děti,“ myslí si sociální pracovníci, jak píše portál eXtra. Vondráčková se ale zřejmě chtěla radikálně odříznout od minulosti a začít s čistým štítem znovu.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
herecka
24. 6. 2020 • 05:27

rydlo - hlavně, že ty máš IQ pokojové teploty, co??? Přesně víš, jak to mezi Vondráčkovou a Plekancem bylo, znáš přesné částky a máš právo posuzovat. Netušila jsem, že jsi s nimi žil(a) a všechno tak přesně znáš. Nebo že by pouhopouhá závist?????

herecka
24. 6. 2020 • 05:23

Nemá zapotřebí se Plekancovi mstít, žije si svůj život a chrání si své soukromí. Naopak to Plekanec má potřebu neustále zdůrazňovat, jak je najednou šťastný (to býval kdysi i s Lucií), jak má úžasnou rodinku atd. Jak se říká - dobré zboží se chválí samo - a dobrý vztah nepotřebuje veřejnou reklamu. Neustálé vnucování úúúúžasného a šťastného vztahu přestává být věrohodné.

-bello-
24. 6. 2020 • 00:17

fido2
milej/lá fido2.

Když dojdou argumenty, začne se se závistí. Zde se předpokládá, že to protistranu vytočí.Představ si, že nevytočí. Vondráčkovic Lucinka je ve " velkém světě " husopaskou, co k bohatství přišla a stala se chamtivou.
Ty "miliony fandů" co živí Plekance, živí hlavně ji.Miliony se přelévají na výživné.To, aby bylo jasno.Pokud by měla miliony fandů ona, tak si bude ta kanadská kojná pískat !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.