Svalovec od Vondráčkové: To, že jsem náhrada za Plekyho, mi neříkají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svalovec od Vondráčkové: To, že jsem náhrada za Plekyho, mi neříkají

S Lucií na natáčení jejího videoklipu
S Lucií na natáčení jejího videoklipu (Instagram: Marek Peksa)

Více než jeho hokejová kariéra Marka Peksu proslavil románkem s Lucií Vondráčkovou (40). Ačkoliv spolu dvojice nebyla nějaký čas spatřena, dle hokejisty jsou stále v kontaktu a dokonce si z něho kvůli jeho vztahu se zpěvačkou dělají spoluhráči legraci.

Peksa a Vondráčková se seznámili během natáčeni videoklipu Stanice svět. Zpěvačka v klipu hrála průvodčí a hokejista topiče. Do klipu se dostal přes vizážistu Pityho známého mimo jiné z VyVolených, jehož přítel Vítek je hokejistovým bratrancem. Už tam si Vondráčková s Peksou padla do oka a později seznámila jeho dceru se syny Matyášem a Adamem.

Ačkoliv se spolu dlouho dobu neukázali na veřejnosti, stále jsou v kontaktu. „S Luckou jsme kamarádi. Teď jsme se ale dlouho neviděli, protože nebyl čas a byla karanténa,“ řekl hokejista webu Expres.cz.

Společník Vondráčkové Tomáš Zonyga o své sexuální orientaci: Řeknu, koho chci

Video se připravuje ...

Dlouhou dobu se spekulovalo o tom, jak to dvojice spolu má, údajně je mezi nimi ale pouze přátelství. „Je to šikovná žena. Je jasné, že se mi líbí,“ dodal Peksa, který přiznal, že si z něj v hokejové kabině právě kvůli jeho vztahu se zpěvačkou dělají legraci.

„V hokejové kabině je to normální. Tam se popichuje cokoliv, co se trochu vyjímá. Terčem opravdového posměchu ale nejsem. Když je tam ale něco, co vyčuhuje nad kabinu, ti hráči si vždycky budou někoho dobírat. To, že jsem náhrada za Plekyho, mi ale neříkají,“ popsal webu Expre.cz Peksa.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.