Lucie Vondráčková (40): KOUPILA »SKLEP« ZA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Vondráčková (40): KOUPILA »SKLEP« ZA MILIONY!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek, archiv)

Jen co se z ní stala rozvedená paní, rozhodla se Lucie Vondráčková (40) investovat do nemovitostí. Zatímco ale jiné celebrity vráží své peníze do luxusních bytů či domů, zpěvačka si pořídila nebytovou jednotku v podzemí památkově chráněného domu, který se nachází na pražské Malé Straně.

Po návratu z Kanady chce zřejmě peníze zúročit. Finanční vyrovnání s exmanželem, hokejistou Tomášem Plekancem (37), tají, ale je jistě přesvědčená, že prachy nemají jen tak ležet ladem na účtu. „Investovala do nemovitosti,“ prozradil Aha! zdroj ze zpěvaččina okolí jako reakci na informaci webu eXtra.cz. Ten uvedl, že si Vondráčková pořídila nebytové prostory.

Moudrá investice

Vybrala si lukrativní adresu v činžáku na Malé Straně. Podle kupní smlouvy zaplatila za suterénní místnosti 3 243 910 Kč. Má i spoluvlastnictví na společných prostorách. „Lucka by tam mohla zřídit nahrávací studio nebo sklad. Je to na ní, možné ale je, že je má jako moudrou investici a po jisté době je se ziskem prodá. Nacházejí se na velmi dobré adrese,“ zdůraznil zdroj.

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video se připravuje ...

Před rozvodem...

Kupní smlouvu Lucie podepsala 3. dubna 2020. Jedenáct dní před tím, než Nejvyšší soud ČR definitivně rozvedl její manželství s Plekancem. Na smlouvě ještě figuruje jako Plekancová Vondráčková, zatímco v katastru nemovitostí je už uvedeno jen její dívčí příjmení. Z jakého důvodu se zpěvačka rozhodla investovat do tak neobvyklé věci, zůstává ve hvězdách.

Vlastní dva byty

Zpěvačka je majitelkou bytu na pražském Novém Městě a po rozvodu s hokejistou navíc údajně získala luxusní byt na Kavčích horách s velkou zahradou, kde žije s jejich syny. Odhadní cena je 30 milionů korun.

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
PetrDostal
28. 7. 2023 • 21:32

Já jsem musel po rozvodu taky hodně investovat. Jednak do bytu a pak jsem si ještě musel pronajmout sklad od http­s://ww­w.kup­simis­to.cz/ , protože mi ze sklepu všechno vyhodila a neměl jsem to kam dát. Do garsonky jsem se vším fakt nevešel a vyhodit to jsem nechtěl, tak jsem si pronajal sklad.

borka30
18. 6. 2020 • 17:19

Jsou to její peníze a může si za ně koupit co sama chce. Nerozumím těm novinářům, proč to sem dávají.

mejlika
18. 6. 2020 • 11:41

aveneto ... za to vy víte asi VŠECHNO na světě, co? Bohužel si to myslíte jen vy, protože jste hloupá a tupá, jako patník u silnice Váš příspěvek o tom vypovídá!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.