Vondráčková nepřestává překvapovat: Velké zklamání, míní fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčková nepřestává překvapovat: Velké zklamání, míní fanoušci

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek, archiv)

Lucie Vondráčková (40) je jedno velké překvapení. Poté, co vydala píseň s Juliánem Záhorovským (35), vyhlédla si pro svou spolupráci dalšího účastníka první řady SuperStar, a fanoušci nestačí kroutit hlavou. A koho si teda blondýnka vybrala?

Ačkoliv by někteří čekali, že zkušená zpěvačka, jakou je právě Vondráčková, bude pro své spolupráce vyhledávat věhlasné zpěváky a producenty, ona se rozhodla spojit síly s méně zkušenými. Po společném duetu se Záhorským se exmanželka Tomáše Plekance rozhodla podpořit dalšího finalistu první řady SuperStar –Sámera Issu (34).

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...

Novinkou se zpěvačka pochlubila na sociální síti Instagram, kam vložila hned několik snímků se zpěvákem. „Ladies n gentlemen... Mr. @samerissaofficial ...brzy nová písnička... Muzikant každým coulem. Stay tuned,“ napsala Vondáčková a fanoušci se nestačili divit, koho si to pro novou píseň vytipovala. „Tak to jste se chytla toho pravého. Škoda, myslela jsem si, že máte na víc. Velké zklamání,“ napsala zpěvačky fanynka, která nadšení Vondráčkové bohužel nesdílela.

Zatímco někteří jsou zpěvaččiným výběrem zklamaní, jiní vyjadřují Vondráčkové svůj obdiv pro její odvahu. „Zvědavost na novou píseň, těším se moc, co to bude, fakt nečekané spojení, o to je to zajímavější. Líbí se mi, že se nebojíte ničeho,“ napsal pro změnu jiný a nadšený fanoušek.  

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.