Miliony v trapu! Vondráčková investovala do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miliony v trapu! Vondráčková investovala do...

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Lucie Vondráčková (40) v rámci vyrovnání s Tomášem Plekancem (37) dostala luxusní byt v Kavčích horách. Za jeho prodej získala 28 a půl milionu korun. Peníze se ale u zpěvačky příliš dlouho neohřály a rozhodla se je investovat. Koupila si nebytovou jednotku v podzemí památkově chráněného domu a také se stala majitelkou dvou domů.

Podle zjištění webu eXtra.cz se domy nacházejí v pražské Libuši, odkud to má zpěvačka jen pár minut do britské školky a školy, které navštěvují její synové. Vondráčkovou nové bydlení vyšlo na 24 milionů korun.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...

Ačkoliv domy jsou údajně postavené svépomocí za nechvalně proslulé normalizace, Vondráčková si zde si jistě dokáže vytvořit ideální zázemí. Zda nemovitost projde rekonstrukcí, ukáže čas.

Kromě nového bydlení si Vondráčková pořídila nebytové prostory v činžáku na Malé Straně. Podle kupní smlouvy zaplatila za suterénní místnosti 3 243 910 Kč. Má i spoluvlastnictví na společných prostorách. „Lucka by tam mohla zřídit nahrávací studio nebo sklad. Je to na ní, možné ale je, že je má jako moudrou investici a po jisté době je se ziskem prodá. Nacházejí se na velmi dobré adrese,“ prozradil zdroj.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.