Bolest Plekance od Šafářové: Život se mu obrátil vzhůru nohama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolest Plekance od Šafářové: Život se mu obrátil vzhůru nohama

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová  (Tilen Vajt a Pavel Dvořák /Expres.cz / Profimedia)

Tomáš Plekanec  překvapil své fanoušky rozhodnutím ukončit své působení v brněnské Kometě. V klubu končí nečekaně a z vlastní iniciativy. Důvodem odchodu je zdravotní stav jeho maminky Květy, která onemocněla.

„Milí fanoušci Komety, tato zpráva se mi nepíše lehce. Měl jsem sportovní cíl hrát v této výjimečné organizaci a vyhrát titul. Kometa je ambiciózní klub, kde hokej každý miluje. Stejně jako já. Rád bych ve spolupráci pokračoval, stejně tak Kometa. Nic nestálo v cestě, bohužel moje mamka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli nablízku. Vím, že jí naše přítomnost hodně pomůže. Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno,“ napsal dle webu Expres.cz na Facebooku Plekanec.

 

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Pro Kometu je to pochopitelně nepříjemná ztráta, jeho rozhodnutí však akceptují. „S Tomášem jsme situaci probírali už delší dobu, jeho rozhodnutí naprosto chápu. Jsou situace v životě, kdy je rodina naprostou prioritou. Samozřejmě mě to hrozně mrzí, protože tak špičkového centra těžko budeme nahrazovat, ale jak už jsem říkal, Tomášovo rozhodnutí respektuju. Rád bych mu touto cestou poděkoval za odvedenou práci pro Kometu i za profesionální přístup ke všem zaměstnancům klubu. Chtěl bych požádat zástupce médií o pochopení, že celou věc nebudeme dál komentovat,“ řekl majitel Komety Libor Zábranský.

Plekanec také prozradil, že nemá žádný plán B. „Bylo to čistě naše rodinné rozhodnutí. V kariéře bych chtěl pokračovat, hokej pořád miluji, ale co bude dál, se rozhodne v dalších týdnech,“ dodal hokejista.

Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
24. 11. 2020 • 22:25

Ten příspěvek od Střešinkové Zápalkové jako reakce na nemoc paní Plekancové si zaslouží být zdokumentován a uváděn v učebnici psychologie v kapitole Jak funguje sekta. Škoda, kdyby zapadl.

Podobně jako pomatené a zlostné výlevy, posílané přímo na fcb a instagram Šafářové. Babky totiž v duchu přesvědčení, že tak dokonalé a úžasné bytosti (dokonce skvělé zpěvačce...ehm), jako je Lucie Vondráčková, se nemůže, prostě n e m ů ž e stát, že by jí manželství nevyšlo. Musel to tedy zavinit někdo jiný ! Tak vzaly spravedlnost do svých rukou. Citovat vulgární výrazy a útoky psané přímo na instagram Šafářové asi netřeba, že.

Takže - Lucii Vondráčkové jsem k výsledkům jejích komedií a manipulací a hlavně k úrovni publika už pogratulovala. A když člověk ovládne žaludek, zbývá údiv a možná, snad pobavení. V téhle docela těžké době to přijde vhod.

-bello-
16. 8. 2020 • 00:48

to : travina
hele, kam na ty výrazy chodíte?
... " nádherné kluky ", ... " zavoněla mu jiná "

Co jednou bude/nebude s Šafářovou nechte bejt a co se týče stavu Vondráčkové vycházejte čistě příčin a následků a ty zní :

Prostá , avšak ambiciózní pražská Marmeláda si sáhla na slávu hokejisty NHL , neustála ji a důsledek je ten, že její přebujelé sebevědomí neustál výrazně skromnější a slavnější hokejista a včas zdrhnul

borka30
13. 8. 2020 • 17:58

Lena40 - také si myslím, že je to jedna z nich.

fany22
13. 8. 2020 • 13:44

Vzhledem k tomu, že lítala sama po světě, do ČR i do USA, i na delší dobu, filmovala o prázdninách tady, a v Kanadě s Adamcovou tři filmy, že Plekanec půjčil 3,5 milionu na Perfect Kiss, aby si žena zahrála, že natáčela CD, lítala si sem pro Slavíky, že vše kolem života v Kanadě i její kariéry financoval on, že platil pomocníky v domácnosti i chůvy, aby tohle všechno mohla podnikat, děkujeme za názornou ukázku úrovně fanynek. Jen tak dál.
Opravdu gratulace paní Vondráčkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.