Adrenalinové zásnuby Plekance a Šafářové: A teď SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adrenalinové zásnuby Plekance a Šafářové: A teď SVATBA!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (Instagram)

Na jaře se Tomáš Plekanec (37) konečně rozvedl s Lucií Vondráčkovou (40). Už tehdy se rozebíralo, jestli je to kvůli tomu, aby mohl pojmout za právoplatnou manželku Lucii Šafářovou (33). Zřejmě bylo!

O své veselce promluvili oba otevřeně v rozhovoru pro magazín DNES. Kdy si konečně stoupnou spolu před oltář a posunou vzájemnou lásku zase o něco dál? „Uvidíme, jak to bude s koronavirem. Musíme si pohrát s datumy, nespěcháme, nic nás netlačí,“ pověděl Plekanec.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Jestli se ale z Lucie skutečně stane „paní  Plekancová“, zatím není jasné. O příjmení budoucí manželky není doposud rozhodnuto. „Ještě jsem nad tím moc neuvažovala, ale asi bych si nechala obě,“ prozradila podle isport.cz bývalá tenistka.

A jelikož dvojice spolu zažila už řadu vtipných okamžiků, nejinak tomu bylo v případě jejich zásnub. Hokejista při nich prý doslova blafnul láskou. „Mělo to svoje kouzlo. Skoro u toho uhořel,“ chechtala se Šafářová. „Já Lucce říkal, že jestli si mě bude chtít vzít, tak jsem pro. Málem jsme podpálili barák, ale jinak dobrý,“ popisoval horké chvilky nastávající ženich pro magazín DNES.

Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 12. 2020 • 12:35

to : pomahatachranit
zeptám se jinak:
co je zlého na tom, že kluci jsou se svou babičkou Plekancovou, která je lítala hlídat až do Kanady? Kdy bude hlídat děda Vondráček se jistě taky dozvíme.
I kdyby měli funkční jen jednu babičku a dědu, pořád je to pro všechny děti na světě obrovský přínos.Děti nasávají i jejich zkušenosti, jak houbu.

kalenda
8. 12. 2020 • 20:34

To je zase dýka do srdce naší nejkrásnější Lucinky,Tomík se bude ženit.A ona je pořád sama,zástupy ctitelů se nekonají.Zbyl na ni jen ten pokérovaný feťák,to má Vokobere radost,takový přírustek do rodiny.Vánoce teď můžou strávit spolu,k večeři si dají koupené suši,to má Lucinka ráda,co by se dělala se salátem a rybou.Děti budou u táty,Šafi se o vaření postará.

minalepa
8. 12. 2020 • 15:28

K tomu se nemá cenu vyjadřovat. V červenci 2020 se Šafina vyjádřila: "Svatbu nebudu komentovat. Nechceme o tom mluvit. Je to naše soukromí. Kdyby se to stalo, možná se to ani nedozvíte,“ dodala Šafářová. A teď , nejenže nemají ani termín statby, ale už probírají i druhé dítě. A jsou toho plné bulváry a noviny. Jsou směšní. Jenom aby bylo o nich co nejvíce slyšet. Musí je to stát hromadu peněz!!!!!

lekno
7. 12. 2020 • 18:35

.. A jen blbka je nevěrná takovému manželovi, jakým byl Tomáš P..

mbmb
6. 12. 2020 • 16:27

potrebuji chocholouska vsichni !!!! podobne jako Mares, Vojtek, Kabat ,porad hledaji ,nevime co?! chudatka deti a jen blbka rozvede zenace ! Gott se ozenil 1x ale ma nemanzelske deti a to ho stalo harpagona nekolik vilek a ta vdova ma Problem sice ne financni ale jiny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.