Zlomený Tomáš Plekanec: Z obavy o maminku mění vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zlomený Tomáš Plekanec: Z obavy o maminku mění vše!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se svými maminkami
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se svými maminkami (Instagram)

Ačkoliv vedle své partnerky Lucie Šafářové (33) a dcerky Leontýnky jenom květe. Život mu nastavil i tu temnější stranu. Jeho maminka je údajně vážně nemocná a Tomáš Plekanec (37) tak musí jednat!

Stále zamilovaná dvojice zveřejnila na Instagramu společný snímek s komentářem Lucie Šafářové: „Ty krásné věci vždy strašně rychle utečou, ale zážitky zůstávají a energie z nich také!.“

Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video se připravuje ...

Tu teď bude hokejista opravdu potřebovat. Kvůli zdravotnímu stavu maminky totiž neváhá pozastavit i svoji kariéru. „Bohužel moje mamka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli nablízku. Vím, že jí naše přítomnost hodně pomůže. Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno,“ svěřil se Tomáš fanouškům na sociální síti. Z toho důvodu opouští prozatím i Kometu Brno.

„Nemám žádný plán B. Bylo to čistě naše rodinné rozhodnutí. V kariéře bych chtěl pokračovat, hokej pořád miluju, ale co bude dál, se rozhodne v dalších týdnech,“ vysvětlil hokejista dle webu Super.cz a vyjádřil díky svému týmu i fanouškům.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.