Plekanec a Verner, expartneři Lucie Vondráčové: Sešli se na svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plekanec a Verner, expartneři Lucie Vondráčové: Sešli se na svatbě

Společná fotografie.
Společná fotografie. (Foto: Instagram, Aha! - M. Pátek)

Spojuje je víc než to, že se proslavili s bruslemi na nohou. Tomáš Plekanec (37) a Tomáš Verner (34), kteří se v sobotu potkali u jednoho svatebního stolu, jsou bývalí partneři Lucie Vondráčkové (40).

Jeden motá kličky s pukem, druhý točí piruety. A oba si prošli vztahem se známou herečkou a zpěvačkou. Krasobruslař Tomáš s ní prožil krátký románek v roce 2008. „Chodil jsem s Luckou a jsem na to hrdý. Ale byl to vztah na dálku, takže jsme toho společně moc neodžili,“ vzpomínal zpětně. Proto někdejšího mistra Evropy ani nemrzelo, když ho po jejím boku vystřídal hokejista Tomáš. „Já to Lucce nezazlívám, rozhodla se správně. Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl,“ vysvětloval Verner.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...

V Plekancovi našla Vondráčková to, co hledala – tedy dočasně. V červnu 2011 byla svatba, o půl roku později se narodil syn Matyáš, čtyři roky na to jeho bratr Adam. Jenže vztah postupně přestal fungovat, až došlo na tvrdý rozvod, který byl oficiálně stvrzen až letos na jaře. U stolu číslo 10 na svatbě jednoho ze zaměstnanců Českého olympijského výboru se tak v sobotu sešli jako dva exmilenci Vondráčkové. Jejich někdejší láska ale zřejmě na přetřes nepřišla. I proto, že tam oba byli v doprovodu svých současných partnerek. Plekanec žije s tenistkou Šafářovou, Vernerovi dělala společnost thajská krasobruslařka Tammy.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
msml20
13. 11. 2021 • 23:30

.

fany22
13. 7. 2020 • 18:30

Nějaký důvod to asi mít bude, že nikdy s nikým nežila a doopravdy nechodila. Jen krátkodobé randění a později zálety. A každý ví, že pobavit se s vdanou paničkou je snadné. Navážno - to už se zájemci tolik nehrnou. A vdát se pro peníze a chovat se jako svobodná, to se ještě nikomu nevyplatilo. A tolik tanečků kolem téhle osoby je skutečně neúnosné a už docela nudné. Nepřivolá jí to herecký talent ani hlas.

AliAlice
13. 7. 2020 • 10:27

mbmb....a proč všichni ti chlapi kolem ní,když je tak nádherná vzali roha ?? ...Něco asi bude špatně,že ??

mbmb
13. 7. 2020 • 06:38

Safarka je ***da a tolik tanečku kolem krátkonohého vypaplance je neúnos­né.Von­drac­kova i když nejsem fanoušek kunkalistky je nádherná oproti všem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.