Vondráčková na tenkém ledě! Průšvih na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková na tenkém ledě! Průšvih na spadnutí?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: D. Malík, R. Klejch)

Poté, co prodala byt na Kavčích horách, který jí navzdory předmanželské smlouvě nechal hokejista Tomáš Plekanec (36), prakticky všechny utržené miliony investovala dál. Po „sklepě“ v centru Prahy měla podle informací webu eXtra.cz pořídit i dva domy v pražské Libuši, které byly postavené ještě v éře reálného socialismu. Neprodělá na tom ale ve výsledku „gatě“?

Investice do nemovitostí je z hlediska odborníků zaručená. Jenže domy Lucie Vondráčkové (40) už mají svoji historii a mezi luxusní objekty se zrovna neřadí. Ani lokalita není v pražských poměrech nijak lukrativní. Domy byly postavené v 70.a 80. letech, tedy hrozí určité riziko, že by s nimi nemuselo být něco v pořádku.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila Lucie Vondráčková 24 ,,mega“:

Video se připravuje ...

„Prodávající (manželský pár – pozn. red.) prohlašují, že kupující nezamlčeli žádné vady předmětných nemovitostí, o nichž by věděli, a že tyto nemovitosti prodávají ve stavu odpovídajícímu jejich stáří a opotřebení, jak stojí a leží,“ píše se ve smlouvě dle eXtra.cz. Určité nebezpečí pro Lucii spočívá v tom, pokud by nyní, po převzetí, našla vážné nedostatky, které do té doby neodhalila. Možnost koupi reklamovat totiž prakticky neexistuje. Proto nezbývá, než doufat, že pravděpodobný nový domov pro sebe a své syny vybrala pečlivě a po důkladném zvážení. Aby ji to ve finále nestálo více, než získala. 

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 7. 2020 • 13:07

Vondráčková ty peníze nerozfrcá, leda by investovala do svých filmů .Kromě toho se přiživí i na alimentech synů. 26 let je Plekanec povinen platit, i kdyby střídali kluci školy sebevíc.Oni si to , když na to přijde, obhájí.
Vondráčková zpívá na jedno brdo, nechápu Slavíky a její fandy. V celovečerním filmu propadla a v 20 min. " nezávislého filmu " Beyond Her Lens mezi 5 herci prý zářila.Někdo to ale v kritice označil i jako" 20 min hrůzy s antiherečkou ", dle jiných to zase bylo vnitřní drámo Plekancové Vondráčkové o právě souzené milony a Kanadu s Plekancem.
Zcela jistě skončí jako " něco " v Ordinaci Růžovce.Tam se takový matroš bere..Nemají herce, tak aspoň tváře.Potřebují sledovanost.

mejlika
26. 7. 2020 • 10:55

Víš co kalendo ... vzpamatuj se ty a nepiš tady takové bláboly, že Lucka NIC neumí. Zřejmě asi neumíš číst, jinak by jsi jednak věděl, co za ten svůj život zvládla práce .... http­s://ww­w.cs­fd.cz­/tvur­ce/1393-lucie-vondrackova/
a pak teprve kritizuj a vy ostatní taky. Kromě teda beladony, protože to je naprostý cvok .. ta by zkritizovala i ty co dostali Nobelovku

kalenda
25. 7. 2020 • 22:43

mejlika toto je diskuze k článku a ne k napadání disku­tují­cích­.Vzpa­matuj se ty kráso.

mejlika
25. 7. 2020 • 18:09

Beladono, je to s tebou ještě horší, než jsem si myslela Ty i špatně vidíš a to dokonce trojmo .... holka, holka dělej s tím něco, dopadneš špatně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.