Lucie Vondráčková: Překvapivá slova o návratu do Kanady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková: Překvapivá slova o návratu do Kanady!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Loňský rok byl pro Lucii Vondráčkovou (39) ve znamení velkých změn. Rozpadlo se jí  manželství s Tomášem Plekancem  (37) a musela se přestěhovat z Kanady do Česka. Zpěvačka žila v zahraničí dlouhých osm let, proto není divu, že jí její druhý domov chybí.

Po osmi letech žití v Kanadě se zpěvačka v minulém roce vrátila zpět do Česka. Se svým domovem se museli rozloučit i její dva synové, kteří se v zemi javorových listů narodili. Přestože loučení bylo těžké, jsou věci, které Vondráčkové nechybí.

„Nestýská se mi po montrealské zimě, ta byla totiž opravdu šílená. Ale zjistila jsem, že si člověk zvykne vážně na všechno. Stýská se mi po podzimních barvách, po divoké kanadské přírodě, a také po anonymitě, která tam byla velmi blahodárná a ryzí,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro iDNES.cz.

Pro zpěvačku je Kanada druhý domov, proto se tedy nabízí otázka, zda se do země javorového listu vrátí, nebo tuto etapu hodlá uzavřít. „Nemůžete si ze srdce na povel vyrvat osm prožitých let. Takže se do Kanady stále vracím jak kvůli práci, a to vždy ve dnech, kdy jsou děti se svým tatínkem, tak i kvůli klukům, pro které je to jejich domov a mají to tam rádi. Ostatně i pro mě se stala Kanada druhým domovem. Sice drsným a neúprosným, ale nezapomenutelným,“ svěřila se Vondráčková.

Na video s Lucií Vondráčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
25. 2. 2020 • 14:07

Jenom zustan tam kde patris.takovych tu mame az az..­...🤡🤡­🤡🤡🤡🤡🤡🤡­🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

lesnismes
25. 2. 2020 • 12:41

verprag ty musis byt vidlak co nevytahnul paty z rodny visky.

terrancero...@...
24. 2. 2020 • 19:59

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.