Vondráčková zuří: Takový podraz nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková zuří: Takový podraz nečekala!

Lucie Vondráčková se naštvala kvůli podvodně použitému snímku.
Lucie Vondráčková se naštvala kvůli podvodně použitému snímku. (David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Vypadá to, že zpěvačka Lucie Vondráčková (39) nemůže být chvilku v klidu. Jen co konečně nabyla jakous takous stabilitu po rozvodu s Tomášem Plekancem (36), přišla další „jobovka“.

Tentokrát se někdo rozhodl využít skutečnosti, že se zpěvačka vždycky pyšnila krásně štíhlou postavou. Proto bez skrupulí její snímek rovnou nasunuli do reklamy. Jenže malér je v tom, že se Lucie vůbec nezeptali. „Tak se zase (chvilku byla pauza) zjevuje podvodná reklama na nějaké podivné hubnutí, kde použili mou fotku,“ zlobila se Vondráčková podle Blesku na svém Facebooku.

Pro svou velkou fanouškovskou základnu z toho důvodu napsala osobní doporučení: „Je to samozřejmě nesmysl... Jediné, co funguje, je dost pohybu a zdravý jídelníček... Žádné zázraky, žádné zkratky, žádné speciální přípravky,“ rozepsala se Vondráčková. „Prostě makat a nejíst blbosti!“ apelovala zpěvačka na své sledující s prosbou, ať podobným hubnoucím nesmyslům zásadně nikdy nevěří, bez ohledu, kdo je momentálně na fotce.

Na rozhovor s Lucií Vondráčkovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.