Zlomená Vondráčková: Poslední pokus na záchranu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlomená Vondráčková: Poslední pokus na záchranu?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Lucii Vondráčkovou (39) má většina lidí zaškatulkovanou v podvědomí jako zpěvačku. V posledních letech se však pokouší prosadit coby herečka. Přestože za své herecké výkony doposud sklidila spíše ostrou kritiku, nechce se herectví vzdát a chystá se na další roli!

Vondráčkové poslední herecký výkon kritici rozcupovali na kusy. Film Dokonalý polibek neboli Perfect Kiss byl velmi špatně ohodnocen. Na filmové databáze snímek získal jen 11 procent a po slavnostním uvedení se ho některá kina rozhodla sabotovat.

Bývalá manželka Tomáše Plekance se však svého snu – uspět jako herečka, nechce vzdát. Podle webu Šíp.cz nyní natáčí snímek Trick Or Treat, který by měl mít premiéru příští rok.  Na sociální síti se již zpěvačka stihla pochlubit fotografií z natáčení. Pro Vondráčkovou je to již v pořadí čtvrtý film, který se natáčí v Kanadě.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
26. 11. 2019 • 00:44

..asi furt maká na tom kanadském občanství. Proto je v kanadě více než v ČR. Bez herečky jejího formátu se tam prostě neobejdou.. Děti jdou stranou. O ty se postará otec. A tak to měla vždycky. Rodina až někde v zadu. Umělkyně..

DWEI
23. 11. 2019 • 06:48

Ví, že s Adamcovou točí jen škváry, ale jí jde o to, aby Kanadě ukázala, že je tam zaměs­tnaná­....­.pros­tě chce žít v Kanadě!!!! A dokonce jí ani nevadí, že o kluky se stará Tomáš Plekanec.....holt MATKA ROKU

-bello-
22. 11. 2019 • 22:56

Jak to, že ty fanky Vondráčkové drží huby teď, kdy děti má pořád Plekanec ?
Tak se mi zdá, že by ta matka , kojná a zhrzená manželka roku klíďo prskla kluky i Heleně, jen aby měla volno v Kanadě .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.