Vondráčková v Kanadě trpí: Fanoušci bijí na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková v Kanadě trpí: Fanoušci bijí na poplach!

Pobyt v Kanadě zpěvačce očividně neprospívá...
Pobyt v Kanadě zpěvačce očividně neprospívá... (Facebook)

Aktuálně se devětatřicetiletá zpěvačka nachází v kanadském Montrealu, kde se potýká s vleklými problémy se zdravím. Není divu, že její příznivci mají o svůj idol strach a tak se snaží pomoci. 

„Jsem pořád nachlazená, takže mluvím jako Diogenes ze sudu. Tak si představte, že jsem tak moc smrkala, až se ten telefon lekl a sám se vypnul. Ať jste všichni zdraví a pokud zdraví nejste, tak to vyležte. Protože to jsem přesně neudělala," vyděsila Lucie Vondráčková obdivovatele ve video-pozdravu na svém internetovém profilu. 

Vystrašení fandové okamžitě přišli se záplavou všemožných rad a fíglů, jak s chorobou naložit. Našli se ovšem i tací, kteří ve zpěvaččiných zdravotních trablech spatřují hlubší příčiny:  „Luci, rýma je přemíra nezpracovaných informací, takže čaj a vše si probrat. A rýma, slibuji, bude fuč,“ filozofuje například jakási Nikyna K.



Přečtěte si
AliAlice
17. 11. 2019 • 12:45

Trapnost má jméno Vondráčková...

Dianthos
16. 11. 2019 • 13:10

Nebyl to přímý přenos. Mohla si v klidu vyčistit nos a nehovořit o "nudli". Nechutné. Co bude příště? Větry? Důstojnost paní doktorce evidentně nic neříká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.