Zpěvačka Nelly v plavkách: U moře to ale nebylo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpěvačka Nelly v plavkách: U moře to ale nebylo

Nelly je očividně otužilá!
Nelly je očividně otužilá! (Instagram Nelly Řehořové)

Zpěvačka Nelly Řehořová (18) strávila poslední dny starého roku na Slovensku v Nízkých Tatrách. Je vášnivou snowboardistkou a lyžařkou, miluje hory a zima patří k jejím nejoblíbenějším období. Ukázala, že má i smysl pro humor a jak je otužilá. 

Neváhala se v mrazu po náročném celodenním lyžování svléknout do plavek a lehnout do sněhu. Zásobovala své fanoušky na Instagramu sérií vtipných storíček. Snad ji otužování prospěje, čeká ji totiž náročný pracovní leden, na který musí být fit. Nelly čeká několik vystoupení jako host kapely Botox na jejich tour a objeví se opět v představení o etiketě Trapas nepřežiju. Hlavní událostí, na které má Nelly účinkovat, bude 18. ledna koncert v O2 aréně Nejslavnější české muzikály.

Zazní největší muzikálové árie Karla Svobody a Michala Davida. Mimo to chce Nelly intenzívně pracovat na desce, kterou plánuje vydat na podzim 2020. Nové písničky už zpívala na tour Málo se známe před Ewou Farnou, kdy si testovala jak na lidi fungují a jestli je baví. „Dostala jsem od Ewy nabídku pokračovat jako předskokanka na tour i v březnu, ale protože mě čeká maturita a zrovna hned v dubnu písemná část, musela jsem s těžkým srdcem odmítnout,” posteskla si Nelly. Škola bude mít letos přednost a budou muset stranou i tak prestižní nabídky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.