Smutné svátky Evy Pilarové: Bolest a Vánoce o samotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné svátky Evy Pilarové: Bolest a Vánoce o samotě!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto Aha! – Martin hykl, ara)

Smutné svátky. Eva Pilarová (80) se stále ještě vzpamatovává z operace ledviny, kterou podstoupila v polovině října. „Lékaři mi zakázali cestovat,“ přiznala zpěvačka Nedělnímu Aha!. „Nemohu tedy ani do Brna za maminkou,“ dodala.

Jako by nestačilo, že musela, ač nerada, zrušit několik vystoupení. Teď má navíc pokažené Vánoce. Neuvidí maminku Františku Bojanovskou, která v červnu oslavila neuvěřitelné 104. narozeniny. Cestu do moravské metropole jí doktoři rozhodně nedovolí. Výčet ztrát je velký. Nemůže se ani vypravit do kostela, kam pravidelně chodívala pro vzpruhu i útěchu. „Ještě, že mohu kázání sledovat v televizi. Právě víra je to, co mě nyní drží,“ říká zpěvačka vyrovnaně.

Neoslavila taky ani 24. listopadu 35. výročí svatby s manželem Janem Kolomazníkem (67). I bez toho ví nyní moc dobře, co všechno v něm má. „Nebýt Honzy, nemůžu nic, pomáhá mi s oblékáním, uklízí, vaří a obětavě se o mě stará,“ chválí muže. A taky přátele, kteří ji nenechali ve štychu a nosí jí ochutnat domácí cukroví. Eva péct nemůže a Honza je sám zapřažený 24 hodin denně. Je toho dost, co se na zpěvačku právě v roce jejích kulatin sesypalo. Ale jako rozená Lvice se Pilarka nemíní nechat osudem semlít. „Věřím, že bude líp. Já to zvládnu,“ říká odhodlaně.

Více o Evě Pilarové najdete v tištěném vydání Nedělního Aha!.

Eva Pilarová před nedávnem v rozhovoru prozradila, že věk je jí fuk: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
15. 12. 2019 • 09:32

... tak co si stěžuje , má manžela , který se o ní a celou domácnost stará , kamarádi jí nosí domů cukroví , s maminkou si popovídá aspon telefonem a že nemůže cestovat ? Už procestovala celý svět , tak at ted sedí doma na zadku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.